De ce ar trebui sa optezi pentru asigurarea pentru asistenta rutiera?

Atunci cand conduci un autovehicul, niciodata nu stii cand te poti intalni cu situatii neprevazute, care te vor pune in imposibilitatea de a mai utiliza masina. Cea mai buna solutie pentru toti conducatorii auto este aceea de a face o asigurare asistenta rutiera, care sa te ajute sa conduci linistit, fara sa iti faci griji cu privire la faptul ca exista riscul ca masina ta sa refuze pur si simplu sa te mai duca la destinatie.

Ce reprezinta asigurarea pentru asistenta rutiera

O asigurare pentru asistenta rutiera reprezinta o polita de asigurare foarte complexa, care te ajuta sa obtii serviciile de care ai nevoie atunci cand vehiculul tau necesita ajutor. In cazul in care esti implicat intr-un eveniment rutier neplacut, dar si in momentul in care masina ta pur si simplu nu mai vrea sa mai porneasca sau sa se mai miste, poti apela la aceasta asigurare si vei obtine rapid cele mai bune solutii. 

Posibilitatea de a face o pana sau de a fi implicat intr-un accident in urma caruia masina sa nu se mai poata deplasa este mereu prezenta si de aceea, atunci cand vrei sa platesti mai putin in momentul in care apar cheltuieli neprevizibile sau sa obtii ajutor rapid, cea mai simpla varianta este aceea de a alege o polita de asigurari pentru asistenta rutiera.

In functie de nevoile pe care le ai si de comportamentul tau la volan, atat atunci cand te deplasezi in Romania cat si in afara granitelor, o polita de asigurare a asistentei rutiere este o alegere responsabila.

Beneficii asigurare de asistenta rutiera

Cele mai importante beneficii pe care asigurarea de asistenta rutiera le ofera sunt urmatoarele:

  • Beneficiezi de tactare si de transport fara sa iti fie impus un anumit numar de kilometri sau de evenimente;
  • Primesti o masina de schimb pentru cel mult 7 zile si pentru o singura utilizare in perioada de asigurare – acest serviciu vine la randul sau cu 3 optiuni de acoperire tinand cont de masina primita;
  • Primesti ajutor pentru daunele aparute la nivelul anvelopelor, alimentare improprie sau nealimentare, defectiuni de ordin tehnic, pierderea cheilor, stricarea cheilor sau uitarea lor in diverse locuri. De asemenea, vei fi tractat de fiecare data cand masina nu poate fi reparata pe loc.

De ce sa alegi o asigurare de asistenta rutiera de la TCV?

TCV este brokerul tau de asigurari din toate domeniile, inclusiv pentru asistenta rutiera. Atunci cand alegi sa lucrezi cu TCV vei incheia polita de asigurare in 5 pasi rapizi: introduci datele pe site, plasezi cererea, specialistii de la TCV iti prelucreaza datele, primesti oferta completa si inchei contractul dupa ce ai fost informat cu privire la tot ce inseamna asigurare pentru asistenta rutiera. Ulterior, vei fi anuntat de o persoana din echipa TCV ori de cate ori polita ta expira. 

Lucrand cu TCV ai acces la o gama variata de oferte de asigurari, de la cele mai mari companii care ofera asigurari pentru autoturisme de mai multe tipuri, nu doar pentru asistenta rutiera. In plus, ori de cate ori ai nevoie de ajutor, specialistii din echipa TCV vor gestiona prompt toate solicitarile si te vor ajuta sa obtii ajutorul de care ai nevoie, astfel incat sa fie respectate toate conditiile din polita de asigurare.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]