Cum poti obtine cea mai avantajoasa asigurare pentru RCA?

RCA sau Asigurarea de Raspundere Civila Auto este o polita de asigurare obligatorie pentru toti conducatorii auto. Fara o astfel de polita de asigurare activa, vehiculul nu are dreptul de a se deplasa pe drumuri publice.

Poti privi aceasta polita de asigurare ca pe un acord intre proprietarul masinii si o societate de asigurari, care are ca principal scop sa protejeze posesorii de asigurari de costurile uriase aferente despagubirilor, in momentul in care provoaca un accident.

De ce e necesara o asigurare RCA

O polita de asigurare RCA este utila din mai multe puncte de vedere, insa este foarte important de subliniat din nou faptul ca aceasta nu este facultativa ci obligatorie, deci fie ca vezi beneficiile, fie ca nu le vezi, trebuie sa ai o astfel de polita activa in momentul in care incepi sa circuli pe drumurile publice. Iata principalele avantaje ale unei asigurari RCA:

  • Avand o asigurare RCA valabila nu vei primi amenzi uriase de la organele abilitate in acest sens si nu risti sa pierzi certificatul de inmatriculare sau numerele de la masina;
  • Atunci cand produci un accident rutier, daunele vor fi suportate de asiguratorul tau;
  • Daca ai o polita de asigurare activa, in momentul in care esti victima unui accident rutier poti obtine despagubiri de la celelalt detinator de RCA atat pentru daunele masinii cat si pentru daunele fizice. Victimele accidentelor rutiere care nu au asigurare nu beneficiaza de acest ajutor.

Cum poti obtine o asigurare RCA la cel mai mic pret

Cu totii ne dorim sa obtinem cele mai bune preturi pentru asigurarea RCA, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o alegi de fiecare data pe cea mai ieftina. Cel mai bun mod de a alege asiguratorul cu care vrei sa lucrezi este sa optezi pentru cel mai bun raport intre pret si calitatea serviciilor.

Alege un asigurator de incredere, care ofera si un pret avantajos. Poti face asta citind recenziile celorlalti clienti, lasate pe internet si parerile specialistilor in acest sens. Alegand cea mai mica polita de asigurare de la o companie necunoscuta, poate genera probleme in momentul in care chiar ai nevoie sa folosesti polita RCA.

Poti determina foarte usor care sunt cele mai bune preturi, facand un calcul asigurare RCA.

Ce beneficii ai daca alegi sa-ti faci asigurarea RCA la TCV

TCV asigura in prezent cea mai usoara metoda de a obtine un RCA ieftin, direct din mediul online. Iata care sunt cele mai importante beneficii de care te bucuri atunci cand alegi salucrezi cu TCV:

  • Poti incheia polita RCA de acasa sau de oriunde altundeva, fara sa fie nevoie sa te deplasezi pana la sediu sau sa te intalnesti cu un broker. Totul se face cu ajutorul formularelor de pe site, ieftin, rapid si eficient;
  • Dupa ce ai introdus datele solicitate, vei primi mai multe oferte in doar cateva minute, astfel incat sa o poti alege pe cea mai avantajoasa;
  • Inainte de a emite polita de asigurare, datele sunt verificate de echipa TCV, astfel incat sa nu se strecoare erori, iar daca asiguratorul are intrebari, te va contata pentru mai multe lamuriri;
  • Fiecare formular de pe site se poate utiliza usor si rapid, informatiile fiind usor de gasit.

Toate aceste avantaje au facut ca TCV sa fie unul dintre cei mai importanti furnizori de RCA din Romania, inca de cand s-au implementat primele calculatoare de RCA.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

X
Notificare
Scrie-ne aici
Scrie-ne aici
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
Se conectează...
Nici un operator nu este online. Ne poți lăsa un mesaj mai jos.
Nici un operator nu este disponibil. Te rugăm să reîncerci.
:
:
:
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
:
:
Chat-ul s-a incheiat.
Ti-a fost de ajutor conversatia? Ajuta-ne cu un raspuns.
Da, sigur. Nu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]