De ce ar trebui sa ai o asigurare facultativa pentru locuinta?

Cu siguranta locuinta ta este foarte importanta pentru tine si de aceea iti vei dori sa te asiguri ca indiferent de ce se intampla, vei avea o acoperire pentru toate situatiile neplacute. O asigurare de la TCV te ajuta sa dormi linistit. Chiar daca ai tendinta sa crezi ca nu are ce sa se intample rau cu locuinta ta, neprevazutul ne poate lovi oricand si de aceea este foarte important sa actionezi prevazator si sa fii acoperit. 

Ce este o asigurare facultativa pentru locuinta

Asigurarea facultativa este o alegere inteleapta si iti va oferi siguranta atat tie, cat si tututor persoanelor dragi care locuiesc cu tine. In plus, cu ajutorul unei astfel de asigurari, bunurile tale sunt si ele in siguranta si ramai protejat de cheltuieli impevizibile mari. Cu ajutorul unei asigurari facultative pentru locuinta, poti ramane in siguranta ca proprietar, dar si atunci cand esti chirias. Toate accidentele sau pagubele care sunt prevazute de contacte, indiferent de autor sau caza, vor fi acoperite si platite mai usor, cu ajutorul asigurarii facultative pentru locuinta.

Ce beneficii ai cu o astfel de asigurare pentru locuinta

Asigurarile facultative pentru locuinta iti ofera urmatoarele beneficii importante:- Ai siguranta ca esti protejat – dupa ce inchei o asigurare facultativa, vei avea mai multa liniste. Atunci cand apar probleme, vei fi asigurat pentru toate pierderile materiale incluse in polita de asigurare. In plus, poti incheia o astfel de asigurare si fara fransiza in cazul daunelor, pentru a nu fi obligat sa investesti din surse personale pentru a acoperi aceste pierderi materiale.- Accesibilitate – poti sa inchei foarte usor asigurarea facultativa pentru locuinta la TCV, aceasta sigurare fiind posibila chiar online, astfel incat sa nu fie nevoie sa pierzi foarte mult timp in acest demers;- Clauze suplimentare – asigurarea poate avea si unele clauze suplimentare astfel incat sa asiguri cele mai importante bunuri pe care le detii sau sa te protejeze pentru anumite situatii specifice. Tot ce trebuie sa faci in acest sens este sa te adresezi asiguratorului astfel incat sa poti fi sigur ca iei cele mai bune decizii si ca alegi pachetul care ti se potriveste cel mai bine.

Care sunt beneficiile unei asigurari facultativa pentru locuinta de la TCV

Atunci cand alegi sa fac asigurarea facultativa la TCV ai mai multe avantaje pe care este recomandat sa le iei in calcul:- Poti opta pentru mai multe tipuri de acoperire astfel incat sa alegi cea mai buna varianta pentru tine;- Ai la dispozitie un calculator cu ajutorul caruia sa poti determina care este pretul pentru asigurarea facultativa in functie de nivelul de acoperire ales si de toate detaliile solicitate in campurile aferente;- Poti acoperi si riscuri suplimentare cum ar fi raspunderea civila legala fata de terti cu extindere la nivelul tarii si inundatiile generate de apa din reteaua de conducte;- Te poti informa cu privire la toate conditiile de asigurare atat prin continutul de pe site cat si pe chat sau la telefon;- TCV are solutii pentru toate tipurile de daune si pentru toate persoanele deci vei gasi cu siguranta polita potrivita.

Avand in vedere toate aceste avantaje, o asigurare facultativa pentru locuinta reprezinta cea mai responsabila alegere atat pentru tine, cat si pentru bunurile tale.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

X
Scrie-ne aici
Scrie-ne aici
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
Se conectează...
Nici un operator nu este online. Ne poți lăsa un mesaj mai jos.
Nici un operator nu este disponibil. Te rugăm să reîncerci.
:
:
:
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
:
:
Chat-ul s-a incheiat.
Ti-a fost de ajutor conversatia? Ajuta-ne cu un raspuns.
Da, sigur. Nu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]