Top 5 motive pentru care ar trebui sa optezi pentru asigurari

Asigurarile fac parte din viata tuturor persoanelor, iar motivele care stau la baza incheierii unei polite de asigurari sunt variate. Cert este ca de cele mai multe ori, indiferent de cat de mult incerci sa eviti sa platesti asigurari, nu vei putea sa faci asta si nici nu este recomandat. Prin urmare, cea mai buna solutie este sa gasesti un broker de asigurari care sa iti vina in ajutor cu cele mai bune oferte. Iata 5 motive pentru care trebuie sa ai asigurare.

  1. Anumite asigurari sunt impuse de lege

Un exemplu in acest sens este asigurarea RCA. Daca ai masina, aceasta trebuie obligatoriu sa aiba asigurare RCA, pentru ca altfel vei avea consecinte neplacute. In cazul in care un vehicul este surprins circuland fara asigurare, amenzile sunt uriase si in plus, de cele mai multe ori vei pierde numerele de la masina si talonul, urmand sa faci dovada unei polite RCA pentru a le obtine inapoi, intr-un interval de timp dat, altfel masina va fi radiata din circulatie. 

  1. Vrei mai mult decat iti ofera o asigurare standard

Atunci cand asigurarea standard nu ti se pare suficient de cuprinzatoare, poti alege si o asigurare facultativa. Spre exemplu, o asigurare de locuinta facultativa te va ajuta sa extinzi acoperirea asigurarii standard. Apeland la TCV pentru astfel de asigurari va fi mult mai usor sa obtii rezultatele dorite, deoarece vei lucra cu brokeri care stiu exact cum sa iti faca cea mai buna oferta, ai certitudinea ca vei obtine cele mai bune preturi si in plus, ai la dispozitie si calculatorul de preturi care te ajuta sa iti faci o idee despre costuri. 

  1. Primesti ajutor atunci cand ai nevoie

Apeland la TCV vei primi ajutor atunci cand este necesar sa folosesti asigurarea. In cazul in care casa pentru care ai deja o polita de asigurare semnata trece printr-o serie de fenomene care duc la distrugerea ei totala sau partiala, specialistii din echipa TCV te vor ajuta mediind relatia ta cu asiguratorul astfel incat sa obtii ajutorul de care ai nevoie. De asemenea, tot brokerii din echipa TCV te vor informa in legatura cu acoperirea pe care o ai si conditiile in care poti beneficia de asigurare.

  1. Avand bunurile asigurate dormi mai linistit

Atunci cand ai bunurile asigurate, mai ales in cazul in care ele sunt valoroase si importante pentru tine, asa cum se intampla in cazul masinilor sau in cazul caselor, respectiv in cazul altor bunuri cu valoare mare, vei putea sta linistit stiind ca esti acoperit in cazul in care se intampla ceva ce ar putea duce la deteriorarea acestor bunuri. Nu lasa ca la stresul zilnic sa se adauge si grija pentru bunurile tale.

  1. Poti primi ajutor rapid

In cazul in care treci printr-un accident sau bunurile asigurate, fie ca este vorba despre locuinta, masina sau orice altceva, se deterioreaza, vei dori sa obtii rapid solutii astfel incat sa le recuperezi. Nu este deloc greu sa faci asta, cu ajutorul unei asigurari. In fond, rolul asigurarii este acela de a te ajuta sa iti mentii bunurile in siguranta sau sa le recuperezi atunci cand au fost distruse total sau partial. Prin urmare, cu ajutorul asigurarilor, vei obtine ajutor rapid, cu investitii minime. 

Fiecare asigurare are un plafon specificand o suma maxima pe care o poti obtine atunci cand bunurile tale se deterioreaza in conditii specifice, mentionate pe polita. Acesta este si motivul pentru care TCV iti va prezenta toate situatiile in care poti beneficia de asigurarile pe care le semnezi, astfel incat sa stii sigur ca solutia adoptata este potrivita pentru tine.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

X
Scrie-ne aici
Scrie-ne aici
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
Se conectează...
Nici un operator nu este online. Ne poți lăsa un mesaj mai jos.
Nici un operator nu este disponibil. Te rugăm să reîncerci.
:
:
:
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
:
:
Chat-ul s-a incheiat.
Ti-a fost de ajutor conversatia? Ajuta-ne cu un raspuns.
Da, sigur. Nu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]