Top 5 Sfaturi pentru alegerea cele mai bune asigurarii PAD pentru locuinte

Pentru ca locuinta ta sa fie asigurata, ai nevoie de o asigurare PAD obligatorie. Atunci cand trebuie sa alegi cu cine vei lucra pentru o astfel de asigurare, iti recomandam sa tii cont de cele 5 sfaturi de mai jos, astfel incat sa te asiguri ca ai luat cea mai buna decizie. Nu este greu sa obtii o asigurare PAD in care sa ai incredere, daca urmezi indicatiile.

  1. Intelege clar ce este o asigurare PAD

Pentru ca locuinta ta sa fie asigurata, va trebui pentru inceput sa ai o polita de asigurare semnata, care sa permita o despagubire de cel mult 20.000 de euro. In conformitate cu ultimele modificari facute in legile specifice, persoanele care nu au asigurare, nu pot sa incheie nici o polita de asigurare facultativa cu ajutorul careia proprietarul sa fie despagubit si pentru alte daune mai mari. De asemenea, atunci cand nu este respectata obligatia de a asigura locuinta, proprietarul poate primi o amenda de la primarie cuprinsa intre 100 si 500 de lei.

  1. Determina la ce riscuri este supusa casa ta

Acum ca ai inteles ce face asigurarea obligatorie este momentul sa determini la ce riscuri este locuinta ta supusa. Riscurile sunt de mai multe tipuri: calamitati naturale, inundatii, seism, sau vecini care sunt predispusi la daune si inundatii, detinerea bunurilor de mare valoare si lista poate continua. Toate aceste aspecte pot determina modul in care alegi asigurarea astfel incat sa fii acoperit.

  1. Determina valoarea despagubirii

Este recomandat sa alegi o despagubire de la o companie care promoveaza rapiditatea, chiar si in cazul in care polita de asigurari are un pret ceva mai mare. Gandeste-te ca nu vei putea inlocui foarte usor casa, in momentul in care apar probleme si vei avea nevoie sa poti folosi spatiul repede, iar rapiditatea de raspuns a companiei de asigurari este un factor foarte important pentru decizie.

  1. Alege si un pachet facultativ corect

Fiecare asigurator vine si cu un pachet avantajos facultativ pentru asigurarea locuintei. Pentru un pret corect, poti sa asiguri toata casa si toata valoarea locuintei. Fiecare firma de asigurari propune mai multe tipuri de variante de asigurare facultative, tinand cont de numarul accidentelor care au loc in diferite zone ale tarii si de complexitatea fiecarei zone din acest punct de vedere. Fiecare pachet facultativ are un pret diferit si vine insotit de o oferta diferita astfel incat sa raspunda unui numar cat mai mare de solicitari.

  1. Alege corect compania de asigurari

In momentul in care trebuie sa alegi compania de asigurari, noi iti recomandam TCV datorita numarului mare de avantaje pe care il obtii atunci cand lucrezi cu aceasta companie. TCV este brokerul de asigurari care iti permite sa alegi cea mai buna varianta de la un numar mare de asiguratori astfel incat sa poti identifica usor care varianta ti se potriveste cel mai bine, in functie de bugetul tau dar si de oferta. Poti utiliza calculatorul de pe site, pentru a determina car trebuie sa platesti. In plus, la TCV vei avea mereu un specialist care sa te ajute si care sa te indrume. Poti aplica pentru o asigurare direct online si iti vor fi comunicate toate datele care te pot ajuta sa ajungi la asigurarea potrivita pentru tine in cel mai scurt timp.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

X
Notificare
Scrie-ne aici
Scrie-ne aici
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
Se conectează...
Nici un operator nu este online. Ne poți lăsa un mesaj mai jos.
Nici un operator nu este disponibil. Te rugăm să reîncerci.
:
:
:
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
:
:
Chat-ul s-a incheiat.
Ti-a fost de ajutor conversatia? Ajuta-ne cu un raspuns.
Da, sigur. Nu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]