Asigurare CASCO la preț de RCA

Riscuri asigurate:

Calculator Asigurare CASCO

  • 1

   Informatii de contact

  • 2

   Date mașină:

  • 3

   Modalitate plată / Dată începere asigurare

  1/3

  Informatii de contact

  Date Contact  Date mașină:

  Modalitate plată / Dată începere asigurare

  IntegralRate


  Ce este asigurarea Casco?

  Cu siguranță, tu și mașina ta sunteți importanți. De ce să riști atunci când poate că nu este vina ta, dacă poți încheia o poliță facultativa pentru mașina ta?

  Asigurarea CASCO este una facultative care acopera diverse riscuri, în funcție de nevoile tale de zi cu zi. Ea te scutește de plata avariilor accidentale, în sensul în care, prin intermediul ei, societatea va plăti daunele aduse autovehiculului protejat.

  Fie că optezi pentru o poliță ce acoperă cele mai uzuale evenimente sau pentru una cu acoperire totală, întreabă-ne înainte de ofertele disponibile.

  Asigurarea CASCO poate include pachetul de asistență rutieră: asistență tehnică, tractare, repararea autovehiculului.

  Dacă ții cu adevărat la mașina ta și vrei să arate impecabil în orice moment, este bine să te gândești să închei o poliță facultativa pentru automobilul tau. Cum nimeni nu este ferit de accidente și mulți șoferi preferă să aleagă un RCA cu costuri minime, dacă nu vrei să aștepți luni bune până la despăgubirea obligatorie, cel mai bine este să te protejezi singur.

  Polita CASCO pentru mașini este cea mai bună modalitate pentru a putea să-ți repari singur mașina ori de câte ori ai de-a face cu accidente la care autorul nu a fost identificat sau a avut loc un furt.

  Fie că ești posesorul unei mașini standard sau al uneia mai scumpe, merită să cumperi și să ai o o extra protective ofertia de Polita CASCO care să o protejeze de cât mai multe riscuri!

  Ce se asigură?

  Asigurarea este valabilă pe teritoriul României și pe teritoriul țărilor incluse în cartea verde a mașinii.

  Polița oferă protecție pentru:

  Riscuri pe care polița de asigurări CASCO le poate acoperi:

  De ce să apelezi la un calcul CASCO auto?

  Asigurarea CASCO este cea mai sigură cale pentru a-ți ști mașina în siguranță. De aceea alegerea variantei celei mai avantajoase, care să acopere cât mai multe daune, la un cost cât mai avantajos, reprezintă o modalitate foarte prudentă de a avea grijă de bunul și buzunarul tău.

  Pentru a face un calcul CASCO auto, a vedea care sunt costurile la care te duce o astfel de asigurare și care sunt riscurile ce pot fi despăgubite, poți folosi pașii și formularul disponibil pe site-ul nostru.

  Prin simpla completare corectă a câmpurilor marcate poți afla care sunt cele mai actuale și mai rentabile oferte și poți obține cel mai bun preț CASCO. Dacă ofertele primite acoperă nevoile și interesele tale, cumpărarea poliței se poate face online.

  Acum este mult mai simplu să consulți și să obții rapid orice tip de poliță și asigurare dorești. Prin doar câteva click-uri și date de identificare, softul nostru calculează online CASCO-ul pe care îl dorești.

  Asigurare CASCO in 5 pasi simplii

  Pasul 1
  Introduci datele
  Ai grijă să introduci datele solicitate corect și cu atenție, ca să nu apară dificultăți ulterior.
  Pasul 1
  Pasul 2
  Trimiți cererea
  Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
  Pasul 2
  Pasul 3
  Prelucrăm datele
  În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
  Pasul 3
  Pasul 4
  Primești oferta
  Îți trimitem oferta, așa cum am stabilit-o. Citește-o cu atenție și asigură-te că ea acoperă tot ceea ce ai nevoie în domeniul respectiv și în gama de preț selectată!
  Pasul 4
  Pasul 5
  Încheiem contractul
  Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!
  Pasul 5

  De ce să alegi TCV pentru a cumpăra o asigurare CASCO?

  Ofertă completă

  Echipa noastră de brokeri profesioniști a conceput și îți pune la dispoziție toate modalitățile și detaliile necesare pentru a încheia și cumpăra o asigurare CASCO.

  Profesionalism

  Suntem autorizați și te putem consilia să găsești și să alegi polița de asigurare ce corespunde cel mai bine intereselor și nevoilor tale. Oferim alternative avantajoase și cele mai bune prețuri.

  Orientare catre client

  Fie că alegi să consulți și să cumperi online, fie preferi varianta clasică de informare și achiziție, ne poți accesa și contacta oricând!

  FAQ's

  Este o poliță facultativă care te scutește de plata avariilor accidentale. Societatea de asigurări va plăti daunele aduse autovehiculului protejat prin CASCO.

  În cazul producerii unui accident protejat prin polița CASCO va trebui să anunți asiguratorul și să furnizezi toate informațiile și documentele necesare in în maximum 48 de ore

  • Permisul și actul de identitate;
  • Formularul de constatare amiabilă sau procesul verbal eliberat de poliție;
  • Certificatul de înmatriculare al mașinii și cartea de identitate a mașinii.

  Franciza reprezint o suma de bani care poate fi fixa, crescatoare sau procent din valoarea asigurata si este platita de asigurat atunci cand se produce o dauna. Atunci cand se opteaza pentru fransiza, pretul politei Casco scade.

  În ziua în care ai constatat că mașina ta a fost furată trebuie să suni la poliție pentru a anunța furtul și la societatea cu care ai încheiat contractul de asigurare CASCO. Brokerul iți va cere o declarație în scris, cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autovehiculului în copie și original, precum și setul de chei. În cazul în care autovehiculul furat este recuperat, emitatorul politei va fi informat în termen de 24 de ore.

  Un client nou intră în clasa 10, ceea ce implică un tarif de bază. Fiecare nouă daună produsă în decursul unui an va urca cu 2 poziții, iar fiecare an în care nu s-au produs daune va scădea cu o poziție. Sistemul bonus-malus are 15 trepte, iar clasa 10 se află în zona neutră. Acest sistem recompensează șoferii care nu au avut evenimente în trafic (bonus maxim reprezintă 50% din prima de asigurare) și îi „pedepsește” pe cei care avut evenimente în trafic (malus maxim 200%).

  Se poate plăti integral sau în rate eșalonate. Neplata primei până la data următoarei tranșe, după ce au expirat cele 5 zile calendaristice de grație, duce la încheierea contractului dintre asigurat și asigurator. Polita încetează la data producerii unei daune totale sau dacă suma despăgubirilor este mai mare sau egală cu suma asigurată. De asemenea, polita nu mai este valabilă în cazul înstrăinării mașinii prin donație sau vânzare.

  Acoperirea prin Casco începe de la data fixată în poliță, dar în niciun caz înainte de ora 24:00 a zilei în care ai plătit prima de asigurare sau prima rată a acesteia și încetează la ora 24:00 a ultimei zile din perioada pentru care s-a încheiat polita, înscrisă în poliță. Contractul poate înceta și din alte cauze, precum: denunțarea, rezilierea, alte prevederi legale sau cuprinse în condițiile de asigurare.

  Contractul de asigurare poate fi reziliat de oricare dintre părți atunci când cealaltă parte nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale esențiale. În cazul în care nu plătești ratele de primă la termenele precizate în polița, contractul încetează conform prevederilor contractuale. Oricând pe durata sa de valabilitate, contractul poate fi denunțat în scris, atât de tine, cât și de noi, fără penalități și fără a fi necesară invocarea vreunui motiv, cu un preaviz de cel puțin 20 de zile calendaristice.

  0/5 (0 Reviews)
  Scrie-ne aici
  Scrie-ne aici
  Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
  Se conectează...
  Nici un operator nu este online. Ne poți lăsa un mesaj mai jos.
  Nici un operator nu este disponibil. Te rugăm să reîncerci.
  :
  :
  :
  Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
  :
  :
  Chat-ul s-a incheiat.
  Ti-a fost de ajutor conversatia? Ajuta-ne cu un raspuns.
  Da, sigur. Nu

  [rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]