Asigurare CASCO

Riscuri acoperite:

Calculator Asigurare CASCO

  • 1

   Informatii de contact

  • 2

   Date mașină:

  • 3

   Modalitate plată / Dată începere asigurare

  1/3

  Informatii de contact

  Date Contact  Date mașină:

  Modalitate plată / Dată începere asigurare

  IntegralRate


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Ce este asigurarea Casco?

  Cu siguran╚Ť─â, tu ╚Öi ma╚Öina ta sunte╚Ťi importan╚Ťi. De ce s─â ri╚Öti atunci c├ónd poate c─â nu este vina ta, dac─â po╚Ťi ├«ncheia o poli╚Ť─â facultativ─â pentru ma╚Öina ta?

  CASCO este optional─â si acopera diverse riscuri, ├«n func╚Ťie de nevoile tale de zi cu zi. Te poate scuti de plata avariilor accidentale, ├«n sensul ├«n care, prin intermediul ei, societatea va pl─âti daunele aduse autovehiculului protejat.

  Fie c─â optezi pentru o poli╚Ť─â ce acoper─â cele mai uzuale evenimente sau pentru una cu acoperire total─â, ├«ntreab─â-ne ├«nainte de ofertele disponibile.

  Asigurarea poate include pachetul de asisten╚Ť─â rutier─â: asisten╚Ť─â tehnic─â, tractare, repararea autovehiculului.

  Dac─â ╚Ťii cu adev─ârat la ma╚Öina ta ╚Öi vrei s─â arate impecabil ├«n orice moment, este bine s─â te g├ónde╚Öti s─â ├«nchei o poli╚Ť─â facultativa pentru automobilul tau. Cum nimeni nu este ferit de accidente ╚Öi mul╚Ťi ╚Öoferi prefer─â s─â aleag─â un RCA cu costuri minime, dac─â nu vrei s─â a╚Ötep╚Ťi luni bune p├ón─â la desp─âgubirea obligatorie, cel mai bine este s─â te protejezi singur.

  Este cea mai bun─â modalitate pentru a putea s─â-╚Ťi repari singur ma╚Öina ori de c├óte ori ai de-a face cu accidente la care autorul nu a fost identificat sau a avut loc un furt.

  Fie c─â e╚Öti posesorul unei ma╚Öini standard sau al uneia mai scumpe, merit─â s─â cumperi ╚Öi s─â ai o extra protec╚Ťie oferit─â de CASCO!

  Ce se asigur─â?

  Poli╚Ťa este valabil─â pe teritoriul Rom├óniei ╚Öi pe teritoriul ╚Ť─ârilor incluse ├«n cartea verde a ma╚Öinii.

  Ofer─â protec╚Ťie pentru:

  Riscuri pe care poli╚Ťa CASCO le poate acoperi:

  De ce s─â apelezi la un calcul CASCO?

  Asigurarea CASCO este cea mai sigur─â cale pentru a-╚Ťi ╚Öti ma╚Öina ├«n siguran╚Ť─â. De aceea alegerea variantei celei mai avantajoase, care s─â acopere c├ót mai multe daune, la un cost c├ót mai avantajos, reprezint─â o modalitate foarte prudent─â de a avea grij─â de bunul ╚Öi buzunarul t─âu.

  Pentru a face un calcul simplu ╚Öi a vedea care sunt costurile la care te duce o astfel de poli╚Ť─â ╚Öi care sunt riscurile ce pot fi desp─âgubite, po╚Ťi folosi pa╚Öii ╚Öi formularul disponibil pe site-ul nostru.

  Prin simpla completare corect─â a c├ómpurilor marcate po╚Ťi afla care sunt cele mai actuale ╚Öi mai rentabile oferte ╚Öi po╚Ťi ob╚Ťine cel mai bun pre╚Ť. Dac─â ofertele primite acoper─â nevoile ╚Öi interesele tale, cump─ârarea poli╚Ťei se poate face online.

  Acum este mult mai simplu s─â consul╚Ťi ╚Öi s─â ob╚Ťii rapid ceea ce i╚Ťi dore╚Öti. Prin doar c├óteva click-uri ╚Öi date de identificare, softul nostru calculeaz─â online valoarea viitoare asigur─âri.

  Asigurare CASCO in 5 pasi simplii

  Pasul 1
  Introduci datele
  Ai grij─â s─â introduci datele solicitate corect ╚Öi cu aten╚Ťie, ca s─â nu apar─â dificult─â╚Ťi ulterior.
  Pasul 1
  Pasul 2
  Trimi╚Ťi cererea
  Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
  Pasul 2
  Pasul 3
  Prelucr─âm datele
  În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
  Pasul 3
  Pasul 4
  Primești oferta
  ├Ä╚Ťi trimitem oferta, a╚Öa cum am stabilit-o. Cite╚Öte-o cu aten╚Ťie ╚Öi asigur─â-te c─â ea acoper─â tot ceea ce ai nevoie ├«n domeniul respectiv ╚Öi ├«n gama de pre╚Ť selectat─â!
  Pasul 4
  Pasul 5
  Încheiem contractul
  Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!
  Pasul 5

  De ce s─â alegi TCV?

  Ofert─â complet─â

  Echipa noastr─â de brokeri profesioni╚Öti a conceput ╚Öi ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie toate modalit─â╚Ťile ╚Öi detaliile necesare pentru a ├«ncheia ╚Öi cump─âra o asigurare CASCO.

  Profesionalism

  Suntem autoriza╚Ťi ╚Öi te putem consilia s─â g─âse╚Öti ╚Öi s─â alegi poli╚Ťa ce corespunde cel mai bine intereselor ╚Öi nevoilor tale. Oferim alternative avantajoase ╚Öi cele mai bune pre╚Ťuri.

  Orientare catre client

  Fie c─â alegi s─â consul╚Ťi ╚Öi s─â cumperi online, fie preferi varianta clasic─â de informare ╚Öi achizi╚Ťie, ne po╚Ťi accesa ╚Öi contacta oric├ónd!

  Întrebări frecvente

  Este o poli╚Ť─â facultativ─â care te scute╚Öte de plata avariilor accidentale. Societatea de asigur─âri va pl─âti daunele aduse autovehiculului protejat.

  ├Än cazul producerii unui accident protejat prin poli╚Ťa CASCO va trebui s─â anun╚Ťi asiguratorul ╚Öi s─â furnizezi toate informa╚Ťiile ╚Öi documentele necesare in ├«n maximum 48 de ore

  • Permisul ╚Öi actul de identitate;
  • Formularul de constatare amiabil─â sau procesul verbal eliberat de poli╚Ťie;
  • Certificatul de ├«nmatriculare al ma╚Öinii ╚Öi cartea de identitate a ma╚Öinii.

  Franciza reprezint o suma de bani care poate fi fixa, crescatoare sau procent din valoarea asigurata si este platita de asigurat atunci cand se produce o dauna. Atunci cand se opteaza pentru fransiza, pretul politei scade.

  ├Än ziua ├«n care ai constatat c─â ma╚Öina ta a fost furat─â trebuie s─â suni la poli╚Ťie pentru a anun╚Ťa furtul ╚Öi la societatea cu care ai ├«ncheiat contractul de asigurare CASCO. Brokerul i╚Ťi va cere o declara╚Ťie ├«n scris, cartea de identitate ╚Öi certificatul de ├«nmatriculare al autovehiculului ├«n copie ╚Öi original, precum ╚Öi setul de chei. ├Än cazul ├«n care autovehiculul furat este recuperat, emitatorul politei va fi informat ├«n termen de 24 de ore.

  Un client nou intr─â ├«n clasa 10, ceea ce implic─â un tarif de baz─â. Fiecare nou─â daun─â produs─â ├«n decursul unui an va urca cu 2 pozi╚Ťii, iar fiecare an ├«n care nu s-au produs daune va sc─âdea cu o pozi╚Ťie. Sistemul bonus-malus are 15 trepte, iar clasa 10 se afl─â ├«n zona neutr─â. Acest sistem recompenseaz─â ╚Öoferii care nu au avut evenimente ├«n trafic (bonus maxim reprezint─â 50% din prima de asigurare) ╚Öi ├«i ÔÇ×pedepse╚ÖteÔÇŁ pe cei care avut evenimente ├«n trafic (malus maxim 200%).

  Se poate pl─âti integral sau ├«n rate e╚Öalonate. Neplata primei p├ón─â la data urm─âtoarei tran╚Öe, dup─â ce au expirat cele 5 zile calendaristice de gra╚Ťie, duce la ├«ncheierea contractului dintre asigurat ╚Öi asigurator. Polita ├«nceteaz─â la data producerii unei daune totale sau dac─â suma desp─âgubirilor este mai mare sau egal─â cu suma asigurat─â. De asemenea, polita nu mai este valabil─â ├«n cazul ├«nstr─âin─ârii ma╚Öinii prin dona╚Ťie sau v├ónzare.

  Acoperirea prin Casco ├«ncepe de la data fixat─â ├«n poli╚Ť─â, dar ├«n niciun caz ├«nainte de ora 24:00 a zilei ├«n care ai pl─âtit prima de asigurare sau prima rat─â a acesteia ╚Öi ├«nceteaz─â la ora 24:00 a ultimei zile din perioada pentru care s-a ├«ncheiat polita, ├«nscris─â ├«n poli╚Ť─â. Contractul poate ├«nceta ╚Öi din alte cauze, precum: denun╚Ťarea, rezilierea, alte prevederi legale sau cuprinse ├«n condi╚Ťiile de asigurare.

  Contractul de asigurare poate fi reziliat de oricare dintre p─âr╚Ťi atunci c├ónd cealalt─â parte nu ╚Öi-a ├«ndeplinit obliga╚Ťiile contractuale esen╚Ťiale. ├Än cazul ├«n care nu pl─âte╚Öti ratele de prim─â la termenele precizate ├«n poli╚Ťa, contractul ├«nceteaz─â conform prevederilor contractuale. Oric├ónd pe durata sa de valabilitate, contractul poate fi denun╚Ťat ├«n scris, at├ót de tine, c├ót ╚Öi de noi, f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â a fi necesar─â invocarea vreunui motiv, cu un preaviz de cel pu╚Ťin 20 de zile calendaristice.

  0/5 (0 Reviews)

  [rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]