Asigurare CASCO la pre╚Ť de RCA

Riscuri asigurate:

Completeaz─â formularul

Calcul Casco Auto

  • 1

   Informatii de contact

  • 2

   Date mașină:

  • 3

   Modalitate plată / Dată începere asigurare

  1/3

  Informatii de contact

  Date Contact  Date mașină:

  Modalitate plată / Dată începere asigurare

  IntegralRate


  Ce este asigurarea Casco?

  Cu siguran╚Ť─â, tu ╚Öi ma╚Öina ta sunte╚Ťi importan╚Ťi. De ce s─â ri╚Öti atunci c├ónd poate c─â nu este vina ta, dac─â po╚Ťi ├«ncheia o poli╚Ť─â CASCO pentru ma╚Öina ta?

  Asigurarea CASCO este una facultativ─â, iar fiecare poli╚Ť─â este diferit─â prin num─ârul de riscuri asigurate, ├«n func╚Ťie de nevoile tale de zi cu zi. Ea te scute╚Öte de plata avariilor accidentale, ├«n sensul ├«n care, prin intermediul ei, societatea de asigur─âri va pl─âti daunele aduse autovehiculului asigurat.

  Fie c─â optezi pentru o poli╚Ť─â CASCO ce acoper─â cele mai uzuale evenimente sau pentru una cu acoperire total─â, ├«ntreab─â-ne ├«nainte de ofertele disponibile.

  Asigurarea CASCO poate include pachetul de asisten╚Ť─â rutier─â: asisten╚Ť─â tehnic─â, tractare, repararea autovehiculului.

  Dac─â ╚Ťii cu adev─ârat la ma╚Öina ta ╚Öi vrei s─â arate impecabil ├«n orice moment, este bine s─â te g├ónde╚Öti s─â ├«nchei o poli╚Ť─â CASCO. Cum nimeni nu este ferit de accidente ╚Öi mul╚Ťi ╚Öoferi prefer─â s─â aleag─â o asigurare RCA cu costuri minime, dac─â nu vrei s─â a╚Ötep╚Ťi luni bune p├ón─â la desp─âgubirea obligatorie, cel mai bine este s─â te asiguri singur.

  Asigurarea CASCO pentru ma╚Öini este cea mai bun─â modalitate pentru a putea s─â-╚Ťi repari singur ma╚Öina ori de c├óte ori ai de-a face cu accidente la care autorul nu a fost identificat sau a avut loc un furt.

  Fie că ești posesorul unei mașini standard sau al uneia mai scumpe, merită să cumperi și să ai o asigurare CASCO auto, care să o protejeze de cât mai multe riscuri!

  Ce se asigur─â?

  Asigurarea este valabil─â pe teritoriul Rom├óniei ╚Öi pe teritoriul ╚Ť─ârilor incluse ├«n cartea verde a ma╚Öinii.

  Poli╚Ťa ofer─â protec╚Ťie pentru:

  Riscuri pe care poli╚Ťa de asigur─âri CASCO le poate acoperi:

  De ce s─â apelezi la un calcul CASCO auto?

  Asigurarea CASCO este cea mai sigur─â cale pentru a-╚Ťi ╚Öti ma╚Öina ├«n siguran╚Ť─â. De aceea alegerea variantei celei mai avantajoase, care s─â acopere c├ót mai multe daune, la un cost c├ót mai avantajos, reprezint─â o modalitate foarte prudent─â de a avea grij─â de bunul ╚Öi buzunarul t─âu.

  Pentru a face un calcul CASCO auto, a vedea care sunt costurile la care te duce o astfel de asigurare ╚Öi care sunt riscurile ce pot fi desp─âgubite, po╚Ťi folosi pa╚Öii ╚Öi formularul disponibil pe site-ul nostru.

  Prin simpla completare corect─â a c├ómpurilor marcate po╚Ťi afla care sunt cele mai actuale ╚Öi mai rentabile oferte ╚Öi po╚Ťi ob╚Ťine cel mai bun pre╚Ť CASCO. Dac─â ofertele primite acoper─â nevoile ╚Öi interesele tale, cump─ârarea poli╚Ťei se poate face online.

  Acum este mult mai simplu s─â consul╚Ťi ╚Öi s─â ob╚Ťii rapid orice tip de poli╚Ť─â ╚Öi asigurare dore╚Öti. Prin doar c├óteva click-uri ╚Öi date de identificare, softul nostru calculeaz─â online CASCO-ul pe care ├«l dore╚Öti.

  Asigurare CASCO in 5 pasi simplii

  Pasul 1
  Introduci datele
  Ai grij─â s─â introduci datele solicitate corect ╚Öi cu aten╚Ťie, ca s─â nu apar─â dificult─â╚Ťi ulterior.
  Pasul 1
  Pasul 2
  Trimi╚Ťi cererea
  Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
  Pasul 2
  Pasul 3
  Prelucr─âm datele
  În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
  Pasul 3
  Pasul 4
  Primești oferta
  ├Ä╚Ťi trimitem oferta, a╚Öa cum am stabilit-o. Cite╚Öte-o cu aten╚Ťie ╚Öi asigur─â-te c─â ea acoper─â tot ceea ce ai nevoie ├«n domeniul respectiv ╚Öi ├«n gama de pre╚Ť selectat─â!
  Pasul 4
  Pasul 5
  Încheiem contractul
  Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!
  Pasul 5

  De ce s─â alegi TCV pentru a cump─âra o asigurare CASCO?

  Ofert─â complet─â

  Echipa noastr─â de brokeri profesioni╚Öti a conceput ╚Öi ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie toate modalit─â╚Ťile ╚Öi detaliile necesare pentru a ├«ncheia ╚Öi cump─âra o asigurare CASCO.

  Profesionalism

  Suntem autoriza╚Ťi ╚Öi te putem consilia s─â g─âse╚Öti ╚Öi s─â alegi poli╚Ťa de asigurare ce corespunde cel mai bine intereselor ╚Öi nevoilor tale. Oferim alternative avantajoase ╚Öi cele mai bune pre╚Ťuri.

  Orientare catre client

  Fie c─â alegi s─â consul╚Ťi ╚Öi s─â cumperi online, fie preferi varianta clasic─â de informare ╚Öi achizi╚Ťie, ne po╚Ťi accesa ╚Öi contacta oric├ónd!

  X
  Notificare
  Scrie-ne aici
  Scrie-ne aici
  Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
  Se conecteaz─â...
  Nici un operator nu este online. Ne po╚Ťi l─âsa un mesaj mai jos.
  Nici un operator nu este disponibil. Te rugăm să reîncerci.
  :
  :
  :
  Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
  :
  :
  Chat-ul s-a incheiat.
  Ti-a fost de ajutor conversatia? Ajuta-ne cu un raspuns.
  Da, sigur. Nu

  [rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]