Despre noi

La noi găsești tot ce ai nevoie pentru siguranța ta!

Protejează tot ceea ce îndrăgești întocmind o asigurare pentru ele!

În funcție de necesitățile tale, noi te vom ajuta să iei cea mai buna decizie. Nu ezita să ne întrebi despre asigurările obligatorii și facultative pe care ți le putem oferi cu drag.

TCV Despre noi

Ce ne diferențiază?

Experiență vastă

Suntem activi în domeniul asigurărilor obligatorii și facultative din anul 2013. Însă noi nu facem precum alții, câte puțin din toate, ci doar asigurări. Și le facem la nivel profesionist, cu cea mai mare atenție și dedicare față de dorințele și nevoile tale.

Perseverență

La TCV ne îmbunătățim mereu cunoștințele în domeniu ca să-ți putem asigura servicii de cea mai bună calitate. Iar în fiecare zi ne propunem să ne autodepășim și mai mult performanțele pentru a-ți oferi poate cea mai bună experiență pe care ai avut-o vreodată în ceea ce privește asigurările.

Certificare

TCV are toată pregătirea necesară pentru a te putea ajuta în luarea celei mai bune decizii în funcție de produsul ales. Ar fi multe de spus, însă preferăm să scriem povestea noastră împreună, în urma unei colaborări de succes.

De ce să alegi colaborarea cu noi?

Pentru că eficiența face diferența!

Eficienţă

Îţi punem la dispoziţie cel mai rapid mod de a încheia o asigurare la noi! Dacă eşti client, nu mai e nevoie să completezi formularul, se completează automat!

Consultanţă

Te ajutăm şi te sfătuim pentru că tu să iei cea mai bună decizie. Îţi stăm la dispoziţie pe toată perioada de valabilitate a asigurării tale!

Experienţă

Ne desfăşurăm activitatea în domeniul asigurărilor obligatorii şi facultative de peste 10 ani şi punem la dispoziţia ta toate cunoştinţele acumulate în acest timp.

Program de lucru

Ne-am mulat programul de lucru după nevoile clienţilor noştrii, astfel încât putem fi la dispoziţia ta chiar şi până la ore târzii.

Flexibilitate

La noi, tu alegi cum intri în posesia asigurării încheiate! îţi punem la dispoziţie una din cele 3 metode, livrare, prin e-mail sau cu ridicare personală.

Plată Online

Plăteşti rapid şi simplu, online sau prin transfer bancar iar noi te asigurăm că facem tot posibilul ca tu să intri în posesia asigurării în cel mai scurt timp.

Mai mult decât atât: