Asigurarea PAD

Poli╚Ťa PAD este obligatorie ╚Öi ├«╚Ťi vine ├«n ajutor ├«n caz de dezastru natural. Riscurile pe care le acoper─â sunt: inunda╚Ťii, cutremure de p─âm├ónt, alunec─âri de teren. Pentru deterior─ârile care au rezultat ├«n urma acestor trei dezastre naturale se acord─â daune materiale.

Calcul Asigurare PAD

 • Completa╚Ťi detaliile imobilului

  • 49 lei
  • 49 lei
  • 49 lei
  • 49 lei
  • 98 lei
  • 98 lei
  • 98 lei
  • 98 lei
  • 49 lei

  Pasul 2 din 2: Completa╚Ťi datele despre proprietar

  Pasul 2 din 2: Completa╚Ťi datele despre proprietar

Ce este asigurarea obligatorie PAD

Intemperiile, vremea nefavorabil─â ╚Öi dezastrele naturale sunt din ce ├«n ce mai frecvente. Tocmai de aceea obligativitatea de a ├«ncheia o polita PAD, c├ót mai cuprinz─âtoare, poate fi de mare ajutor pentru to╚Ťi proprietarii de case, imobile, locuin╚Ťe, apartamente etc.

Costurile ╚Öi riscurile ce pot fi acoperite printr-o asigurare sunt extrem de utile pentru a face mai repede investi╚Ťiile ╚Öi repara╚Ťiile necesare, a dep─â╚Öi situa╚Ťia nepl─âcut─â ╚Öi a aduce o locuin╚Ť─â la stadiul de utilizare.

Chiar dac─â mul╚Ťi nu cunosc prevederile legale ╚Öi cred c─â fac economii t─âind PAD-ul de pe lista de cheltuieli, ├«n caz de dezastre, accidente sau evenimente neprev─âzute costurile implicate vor fi mult mai mari ╚Öi mai greu de suportat.

Pre╚Ťul la care poate fi ├«ncheiat─â la ora actual─â o astfel de poli╚Ť─â┬á sunt relativ mici ╚Öi de aceea recomand─âm s─â nu omite╚Ťi ├«n niciun an s─â v─â protejati locuin╚Ťa. Semnarea ei v─â poate sc─âpa de mult probleme ╚Öi v─â asigur─â confortul ╚Öi siguran╚Ťa de care ave╚Ťi at├ót de mult nevoie.

Cum po╚Ťi cump─âr─â o Asigurare PAD?

Pentru a ├«ncheia ╚Öi intra c├ót mai repede ├«n posesia unei polite PAD trebuie sa parcurgi cei 6 pa╚Öi enumera╚Ťi mai jos si ├«ntreg demersul va fi simplu ╚Öi u╚Öor.

Pentru c─â mul╚Ťi clien╚Ťi actuali prefer─â s─â recurg─â la avantajele puse la dispozi╚Ťie de tehnologie ╚Öi de pl─â╚Ťile online, pe site-ul nostru sunt disponibile cele mai noi ╚Öi practice modalit─â╚Ťi de a semna ╚Öi ├«ncheia o poli╚Ť─â PAD.

Prin simpla completarea cu datele corecte a c├ómpurilor obligatorii din formularul disponibil, ╚Öi prin trimiterea lor c─âtre noi, po╚Ťi primi mai multe calcule ╚Öi variante de oferte, din care ai posibilitatea de a o alege pe cea mai rentabil─â.

Pre╚Ťul unei polite obligatorii pentru locuin╚Ťe va fi ├«ntotdeauna ├«n func╚Ťie de valoarea acesteia, anul construc╚Ťiei, materialele de construc╚Ťie utilizate, suprafa╚Ť─â, destina╚Ťie ╚Öi riscurile acoperite.

TRASEU ACHIZITIE

Pasul 1
Introduci datele
Ai grij─â s─â introduci datele solicitate corect ╚Öi cu aten╚Ťie, ca s─â nu apar─â dificult─â╚Ťi ulterior.
Pasul 1
Pasul 2
Trimi╚Ťi cererea
Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
Pasul 2
Pasul 3
Prelucr─âm datele
În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
Pasul 3
Pasul 4
Primești oferta
├Ä╚Ťi trimitem oferta, a╚Öa cum am stabilit-o. Cite╚Öte-o cu aten╚Ťie ╚Öi asigur─â-te c─â ea acoper─â tot ceea ce ai nevoie ├«n domeniul respectiv ╚Öi ├«n gama de pre╚Ť selectat─â!
Pasul 4
Pasul 5
Încheiem contractul
Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!
Pasul 5

Care sunt principalele avantaje ale achizi╚Ťiei unei asigur─âri de casa de la TCV?

Cumpar─â online

Fiind o firm─â de asigur─âri specializat─â, serviciile noastre includ o ofert─â variat─â de polite PAD. Pentru a simplifica procesul ╚Öi a v─â ajuta s─â face╚Ťi economie de timp ╚Öi bani, compania noastr─â permite inclusiv consultarea ╚Öi achizi╚Ťia online.

Profesionalism

Asigur─ârile PAD obligatorii ce pot fi cump─ârate de la noi provin de la cei mai importan╚Ťi jucatori din domeniu ╚Öi pot fi suplimentate pentru a acoperii ╚Öi alte dezastre, care nu sunt incluse ├«n riscurile de baz─â.

Consultan╚Ť─â specializat─â

Noi suntem un broker pentru asigur─âri PAD autorizat ╚Öi te putem ajuta cu toate informa╚Ťiile ╚Öi detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai potrivit─â alegere. ├Än func╚Ťie de valoarea ╚Öi caracteristicile locuin╚Ťei, de riscurile pe care vrei s─â le acoperi ╚Öi de bugetul disponibil, agen╚Ťii no╚Ötri de pot consilia ├«n a lua o decizie sigur─â ╚Öi ├«n╚Ťeleapt─â.

Certific─âri

Suntem un asistent de brokeraj autorizat ╚Öi de╚Ťinem toate certific─ârile necesare pentru a te ajuta s─â cuno╚Öti, s─â alegi ╚Öi s─â cumperi polita PAD obligatorie care corespunde cel mai bine dorin╚Ťelor ╚Öi intereselor tale.

Calculator de pre╚Ť online

Prin intermediul site-ului ╚Öi calculatorului de pre╚Ťuri po╚Ťi ob╚Ťine mai multe oferte ╚Öi po╚Ťi semna cel mai avantajos contract PAD!

Întrebări frecvente

Pentru spatiile incadrate la prima categorie (constructie din beten armat, metal sau lemn cu peretii exteriori din piatra) se plateste 20 de euro pe locuinta. Cele care se incadreaza in a doua categorie (constructii realizate din caramida nearsa sau materiale care nu se obtin in urma unui tratament) au prima de asigurare in valoare de 10 euro. Plata se face in lei la cursul Bancii Nationale a Romaniei din ziua incheierii contractului.

In cazul in care doriti sa vindeti spatiul pentru care a fost platita asigurarea, aveti obligatia sa inmanati PAD-ul persoanei care devine proprietara, o data cu autentificarea actului de instrainare. Noul proprietar, in termen de 5 zile, va anunta in scris asiguratorul si va prezenta actul doveditor. OPTIONAL: PAD-ul se poate suplimenta astfel incat, pe langa riscurile produse de dezastre naturale sa includa si protejarea bunurilor din imobil.

Conform legii puteti primi amenda de la 100 la 500 de lei. Persoanele care cumpara un imobil neasigurat sunt obligate sa incheie o polita PAD in termen de 5 zile de la data autentificarii titlului de proprietate.

Are o valabilitate de 12 luni si incepe la data specificata in contract.

Spatiul de locuit permanent sau temporar si cota-parte din coproprietatea indiviza asupra spatiilor si constructiilor comune se asigura in mod obligatoriu in Romania. Anexele si depindintele care nu sunt legate structural de cladirea asigurata nu se supun PAD-ului.

 

Tipurile de imobile care pot fi protejate in functie de materialale folosite la construirea lor sunt:

a. Constructie din beten armat, metal sau lemn cu peretii exteriori din piatra, caramida arsa, lemn (sau alte materiale care se obtin in urma unui tratament chimic sau termic) pot primi despagubiri in valoare de maxim 20.000 de euro per polita.

b. Constructii realizate din caramida nearsa sau materiale care nu se obtin in urma unui tratament chimic sau termic pot primi despagubiri in valoare de maxim 10.000 de euro per polita.

Dupa incheierea contractului, PAD-ul intra in vigoare in a cincea zi calendaristica, la 12 noaptea.

În cateva clipe ajungi în zona de plată.
Dup─â confirmarea pl─â╚Ťii, asigurarea ta va fi disponibil─â pe e-mail, respectiv ├«n contul t─âu de client.

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]