Asigurare locuință obligatorie PAD

Polița PAD este obligatorie și îți vine în ajutor în caz de dezastru natural. Riscurile pe care le acoperă sunt: inundații, cutremure de pământ, alunecări de teren. Pentru deteriorările care au rezultat în urma acestor trei dezastre naturale se acordă daune materiale.

Calcul Asigurare Locuinta

pad

Ce este asigurarea obligatorie PAD

Intemperiile, vremea nefavorabilă și dezastrele naturale sunt din ce în ce mai frecvente. Tocmai de aceea obligativitatea de a încheia o polita PAD, cât mai cuprinzătoare, poate fi de mare ajutor pentru toți proprietarii de case, imobile, locuințe, apartamente etc.

Costurile și riscurile ce pot fi acoperite printr-o asigurare sunt extrem de utile pentru a face mai repede investițiile și reparațiile necesare, a depăși situația neplăcută și a aduce o locuință la stadiul de utilizare.

Chiar dacă mulți nu cunosc prevederile legale și cred că fac economii tăind PAD-ul de pe lista de cheltuieli, în caz de dezastre, accidente sau evenimente neprevăzute costurile implicate vor fi mult mai mari și mai greu de suportat.

Prețul la care poate fi încheiată la ora actuală o astfel de poliță sunt relativ mici și de aceea recomandăm să nu omiteți în niciun an să vă protejati locuința. Semnarea ei vă poate scăpa de mult probleme și vă asigură confortul și siguranța de care aveți atât de mult nevoie.

Cum poți cumpără o Asigurare PAD?

Pentru a încheia și intra cât mai repede în posesia unei polite PAD trebuie sa parcurgi cei 6 pași enumerați mai jos si întreg demersul va fi simplu și ușor.

Pentru că mulți clienți actuali preferă să recurgă la avantajele puse la dispoziție de tehnologie și de plățile online, pe site-ul nostru sunt disponibile cele mai noi și practice modalități de a semna și încheia o poliță PAD.

Prin simpla completarea cu datele corecte a câmpurilor obligatorii din formularul disponibil, și prin trimiterea lor către noi, poți primi mai multe calcule și variante de oferte, din care ai posibilitatea de a o alege pe cea mai rentabilă.

Prețul unei polite obligatorii pentru locuințe va fi întotdeauna în funcție de valoarea acesteia, anul construcției, materialele de construcție utilizate, suprafață, destinație și riscurile acoperite.

Cum poti cumpara o Asigurare PAD
Pasul 1
Introduci datele
Ai grijă să introduci datele solicitate corect și cu atenție, ca să nu apară dificultăți ulterior.
Pasul 2
Trimiți cererea
Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
Pasul 3
Prelucrăm datele
În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
Pasul 4
Primești oferta
Îți trimitem oferta, așa cum am stabilit-o. Citește-o cu atenție și fii sigur că ea acoperă tot ceea ce ai nevoie în domeniul respectiv și în gama de preț selectată!
Pasul 5
Încheiem contractul
Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!

Care sunt principalele avantaje ale achiziției unei asigurări de casa de la TCV?

Cumpară online

Fiind o firmă de asigurări specializată, serviciile noastre includ o ofertă variată de polite PAD. Pentru a simplifica procesul și a vă ajuta să faceți economie de timp și bani, compania noastră permite inclusiv consultarea și achiziția online.

Profesionalism

Asigurările PAD obligatorii ce pot fi cumpărate de la noi provin de la cei mai importanți jucatori din domeniu și pot fi suplimentate pentru a acoperii și alte dezastre, care nu sunt incluse în riscurile de bază.

Consultanță specializată

Noi suntem un broker pentru asigurări PAD autorizat și te putem ajuta cu toate informațiile și detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai potrivită alegere. În funcție de valoarea și caracteristicile locuinței, de riscurile pe care vrei să le acoperi și de bugetul disponibil, agenții noștri de pot consilia în a lua o decizie sigură și înțeleaptă.

Certificări

Suntem un asistent de brokeraj autorizat și deținem toate certificările necesare pentru a te ajuta să cunoști, să alegi și să cumperi polita PAD obligatorie care corespunde cel mai bine dorințelor și intereselor tale.

Calculator de preț online

Prin intermediul site-ului și calculatorului de prețuri poți obține mai multe oferte și poți semna cel mai avantajos contract PAD!

Întrebări frecvente

Pentru spatiile incadrate la prima categorie (constructie din beten armat, metal sau lemn cu peretii exteriori din piatra) se plateste 20 de euro pe locuinta. Cele care se incadreaza in a doua categorie (constructii realizate din caramida nearsa sau materiale care nu se obtin in urma unui tratament) au prima de asigurare in valoare de 10 euro. Plata se face in lei la cursul Bancii Nationale a Romaniei din ziua incheierii contractului.
In cazul in care doriti sa vindeti spatiul pentru care a fost platita asigurarea, aveti obligatia sa inmanati PAD-ul persoanei care devine proprietara, o data cu autentificarea actului de instrainare. Noul proprietar, in termen de 5 zile, va anunta in scris asiguratorul si va prezenta actul doveditor. OPTIONAL: PAD-ul se poate suplimenta astfel incat, pe langa riscurile produse de dezastre naturale sa includa si protejarea bunurilor din imobil.
Conform legii puteti primi amenda de la 100 la 500 de lei. Persoanele care cumpara un imobil neasigurat sunt obligate sa incheie o polita PAD in termen de 5 zile de la data autentificarii titlului de proprietate.
Are o valabilitate de 12 luni si incepe la data specificata in contract.

Spatiul de locuit permanent sau temporar si cota-parte din coproprietatea indiviza asupra spatiilor si constructiilor comune se asigura in mod obligatoriu in Romania. Anexele si depindintele care nu sunt legate structural de cladirea asigurata nu se supun PAD-ului.

Tipurile de imobile care pot fi protejate in functie de materialale folosite la construirea lor sunt:

a. Constructie din beten armat, metal sau lemn cu peretii exteriori din piatra, caramida arsa, lemn (sau alte materiale care se obtin in urma unui tratament chimic sau termic) pot primi despagubiri in valoare de maxim 20.000 de euro per polita.

b. Constructii realizate din caramida nearsa sau materiale care nu se obtin in urma unui tratament chimic sau termic pot primi despagubiri in valoare de maxim 10.000 de euro per polita.

Dupa incheierea contractului, PAD-ul intra in vigoare in a cincea zi calendaristica, la 12 noaptea.