logo TCV

Asigurarea medicală de călătorie

Asigurarea medicală este o poliță facultativă pentru atunci când călătorești în străinătate în scop turistic, educațional sau lucrativ, cu sau fără practicarea unui sport de agrement, pe termen scurt (în vacanță) sau lung (pentru studii, competiții, muncă în deplasare).

Ea te scutește de plata unor servicii care pot surveni pe perioada deplasării.

Asigurare de sănătate pentru vacanțe

Pasul 1

Locatie, scop si durata calatoriei

Pasul 2

Date personale calatori

Pasul 3

Alege asigurarea
[ AMC CONFIGURATOR ]
Informare client

Pentru a continua, vă rugăm să parcurgeți informațiile și sa apasati butonul “Accept” de la sfarsitul mesajului.

Asigurare de sănătate pentru vacanțe

Riscul de a te îmbolnăvi sau de a avea probleme de sănătate este mereu prezent, oriunde te-ai afla, oricare ar fi vârsta sau starea de sănătate. Nu ești scutit de acest aspect nici atunci când pleci în străinătate, în vacanță, pentru a munci, a studia, a participa la un eveniment, la o întrunire sau orice alt tip de activitate.

De aceea, a cumpăra o asigurare medicală de călătorie reprezintă o un act de responsabilitate și o garanție că orice s-ar întâmpla vei putea primi îngrijirile sanitare necesare. De la alegerea variantei celei mai potrivite, care să acopere cel mai bine riscurile și nevoile unei deplasări depinde confortul și liniștea oricărei deplasări.

Nimeni nu își dorește să fie pus în situația neplăcută de a nu ști ce are de făcut atunci când se îmbolnăvește în străinătate și de a trebui să apeleze contra cost la un sistem medical pe care nu îl cunoaște.

Polița de asigurare pentru vacanțe sau polița medicală de călătorie are tocmai acest rol și este bine să o pui pe lista obligatorie ori de câte ori pleci în afară și vrei să ne știi în siguranță, orice s-ar întâmpla.

yy
Asigurare de calatorie 1

Care sunt riscurile pe care polița de călătorie le poate acoperi?

Cheltuieli medicale ca urmare a unei urgențe medicale, pentru: tratament ambulatoriu, transportul cu ambulanța, transfer la o clinică de specialitate la solicitarea medicului, spitalizare și / sau intervenții chirurgicale, proceduri de diagnosticare, medicamente și materiale sanitare stabilite de medic, tratament stomatologic de urgență pentru calmarea durerilor acute, un puseu acut al unei afecțiuni preexistente sau boli cronice – în limita a 1.000 de EUR.

Cheltuieli de repatriere a asiguratului – în limita a 10.000 de EUR – ca urmare a unei urgențe medicale sau a decesului.

Acoperiri opționale

Cât costă o asigurare de vacanță?

Prețul unei asigurări care acoperă riscurile pe care le poți întâmpina în călătoria de vacanță este influențat de teritoriul asigurat (ex: Turcia, Europa) și de perioada șederii.

La ce ajută un calculator pentru asigurarea de călătorie?

Nu este întotdeauna simplu să cumperi sau să alegi varianta de asigurări de călătorie cea mai potrivită și cea mai avantajoasă financiar. Astfel, pentru a decide în cunoștință de cauză, a consulta cât mai multe oferte și a afla rapid cât mai multe detalii, soluția calculatorului pentru asigurări reprezintă cea mai la îndemână alegere.

Prin completarea directă a datelor necesare, se pot obține rapid variantele de asigurări medicale de călătorie cele mai potrivite pentru deplasarea programată. Costurile unei astfel de polițe vor varia în funcție de riscurile acoperite și de valoarea de despăgubire.

Calculatorul pentru asigurări de călătorie reprezintă cea mai simplă și practică metodă pentru a afla opțiunile disponibile și a cumpăra asigurarea medicală de călătorie de care ai nevoie imediat sau la o dată pe care o selectezi tu.

În cazul în care preferi varianta clasică de ofertare și de consultare, ne poți contacta și poți vorbi cu un broker TCV, care îți poate oferi toate detaliile importante, considerate utile. Pentru a fi asigurat complet, la un preț bun și a pleca în deplasare fără probleme, putem căuta împreună cea mai avantajoasă ofertă.

Orice variantă ai alege, fie cea online, fie cea clasică, garantăm pentru protecția datelor personale, siguranța contractelor și seriozitatea asiguratorilor.

De ce să alegi o asigurare medicală de călătorie de la TCV?

Consultanță

Cu siguranță ai avut parte de călătorii mai speciale, în care o mică problemă de sănătate, rătăcirea bagajului sau o situație neprevăzută te-a făcut să te întorci mai repede. Pentru a te ajuta să scapi de aceste probleme, noi cei de la TCV te așteptăm să ne consulți și să căutăm împreună cea mai potrivită și avantajoasă ofertă.

Experiență

Avem experiență și suntem autorizați să vindem online și direct polițe de călătorie de la cele mai importante companii din domenii.

Orientare catre client

Dacă ești interesat și ai nevoie de ajutorul unui broker pentru asigurări medicale de călătorie, suntem aici pentru orice solicitare!