Asigurare facultativă de locuință

Acest produs complex de asigurare a caselor si apartamentelor are rolul de a proteja imobilele cu destinația de locuință anexele, bunurile din locuință, precum și răspunderea civilă pe care o ai față de persoanele care suferă pagube (terți).

Cerere ofertă pentru Asigurare facultativă

*La costul de asigurare se mai adauga 130 leireprezentand polita obligatie PAD (daca nu aveti asigurare PAD valabila).

Riscuri asigurate

Incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor, fenomene naturale: ploaie torentiala, furtuna, uragan, vijelie,tornada, grindina, greutatea zapezii si / sau a ghetii, avalanse de zapada, cadere accidentala de corpuri, izbirea dinexterior de catre autovehicule a cladirii asigurate, distrugeri provocate de animale, unda de soc provocata deavioane, greve, tulburari civile, vandalism, furt prin efractie

spargerea accidentala a conductelor ca urmare a inghetului apei, cutremur de pamant, inundatii si aluviuni proveninddin revarsarea apelor de suprafata (curgatoare sau statatoare), precum si precipitatii atmosferice temporare, inclusivdin topirea zapezii ori ghetii, prăbușire și /sau alunecare de teren produse din cauze naturale.

Raspundere civila locativa (Exemplu : atunci cand din vina dvs inundati un vecin)

vova871c

Calculator asigurare facultativă locuință

Alegerea unei soluții facultative de protejare a casei reprezintă o decizie înțeleaptă, ce oferă siguranță pentru tine și bunurile tale și te ajută să eviți cheltuieli importante și imprevizibile.

O astfel poliță este la fel de utilă atât proprietarilor, cât și chiriașilor unui imobil. Astfel orice accident sau pagubă prevăzută în contract, oricare ar fi cauza sau autorul, poate fi acoperită și plătită de client mult mai ușor, prin intermediul poliței facultative cumpărate.

Riscurile acoperite de Polița Facultativă pentru Case și Apartamente

În funcție de necesitățile tale, polița pentru locuințe acoperă avarierea sau distrugerea bunurilor asigurate (clădiri, anexe, bunuri din locuințe – mobilier, haine, electrocasnice), ca urmare a producerii următoarelor riscuri:

Riscuri acoperite suplimentar

La ce ajută un calculator la asigurarea facultativă pentru locuință?

Informarea este cuvântul cheie în luarea celei mai bune decizii. De aceea, pentru a ști care este utilitatea, ce avantaje oferă și cum să alegi cea mai potrivită asigurare pentru casă este bine să consulți oferta și să iei legătura cu un broker de la TCV.

În cazul în care preferi variantele rapide și comunicarea online, poți folosi formularul special sau calculatorul pentru polița facultativă. Prin introducerea corectă a doar câteva date de identificare, toate ofertele și variantele îți vor fi disponibile imediat.

Consultarea online reprezintă la ora actuală cea mai sigură și mai avantajoasă soluție de cumpărare a unei polițe facultative. Urmărind pașii indicați, în doar câteva click-uri poți ajunge să obții o polita pentru protejarea casei, care să corespundă cel mai bine nevoilor și intereselor tale.

Există soluții și oferte pentru toți cei interesați, atât pentru o acoperire de bază, cât și pentru polițe personalizate. Prețul va fi calculat în funcție de bugetul disponibil, de riscurile acoperite, de suma aleasă pentru despăgubire, de compania preferată.

Există oferte pentru toate tipurile daune pentru locuințe pentru care dorești să fii protejat. Astfel dacă ai nevoie de o poliță pentru apartament, imobil, vilă, casă sau orice alt tip de locuință, nu ezita să ne ceri ajutorul pentru consultanță. Oferta noastră este suficient de variată și complexă pentru a găsi o poliță ieftină sau una pentru solicitări mai speciale!

Care sunt avantajele achiziției online a unei asigurări facultative pentru casă?

După producerea unui eveniment nedorit susmenționat trebuie să înștiințezi asiguratorul în maximum 48 de ore. La întocmirea polițelor facultative pentru locuințe este necesar să ai și polița obligatorie pentru locuințe PAD.

Consultanță online

Pentru că știm cât de important este timpul și confortul tău, acum pentru orice poliță facultativă pentru locuință ne poți solicita consultanță și online.

Experiență

Platforma noastră este special concepută și testată pentru a te ajuta să afli care sunt cele mai avantajoase oferte disponibile pentru nevoile tale și să alegi polița pentru case care corespunde cel mai bine intereselor și costurilor vizate.

Orientare catre client

În cazul în care ai nevoie de mai multe informații îți putem oferi și consiliere directă. Un broker de asigurări facultative pentru locuințe, calificat și cu experiență îți va da toate detaliile și costurile pentru a putea alege oferta cea mai potrivită.

Incredere

Dacă ai nevoie de un broker care să îți trimită cele mai noi și avantajoase oferte de asigurări de locuință facultative, apelează cu încredere la noi.

Asigurări obligatorii și facultative

Suntem un partener autorizat și vrem să îți fim alături pentru o perioada cat mai lunga de timp si aceea venim cu cele mai bune oferte.
Pasul 1
Introduci datele
Ai grijă să introduci datele solicitate corect și cu atenție, ca să nu apară dificultăți ulterior.
Pasul 2
Trimiți cererea
Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
Pasul 3
Prelucrăm datele
În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
Pasul 4
Primești oferta
Îți trimitem oferta, așa cum am stabilit-o. Citește-o cu atenție și fii sigur că ea acoperă tot ceea ce ai nevoie în domeniul respectiv și în gama de preț selectată!
Pasul 5
Încheiem contractul
Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești protejat!
Clădirile expertizate tehnic cu grad ridicat la cutremur nu pot fi protejate de polița facultativă pentru locuințe. Banii, obiectele de artă și metalele prețioase nu sunt incluse. Imobilele în curs de finalizare sau aflate în construcție nu intră în sfera de protectie a polițelor standard.
Cum se reziliază contractul de asigurare în cazul înstrăinării imobilului?
În cazul în care imobilul a fost protejat prin polița facultativă pentru locuințe și dorești să vinzi imobilul care face parte din contract, ca proprietar ai datoria să anunți în scris asiguratorul cu 20 de zile înainte.

Thanks