Asigurare facultativ─â de locuin╚Ť─â

Pre╚Ťuri de la 40ÔéČ/an!

Acest produs complex de asigurare a caselor si apartamentelor are rolul de a proteja imobilele cu destina╚Ťia de locuin╚Ť─â anexele, bunurile din locuin╚Ť─â, precum ╚Öi r─âspunderea civil─â pe care o ai fa╚Ť─â de persoanele care sufer─â pagube (ter╚Ťi).

Cerere ofert─â pentru Asigurare facultativ─â

  • 1

   Date asigurat

  • 2

   Adres─â imobil

  • 3

   Acoperiri

  1/3

  Date asigurat

  Date asigurat

  Adres─â imobil


  Acoperiri  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Calculator asigurare facultativ─â locuin╚Ť─â

  Alegerea unei solu╚Ťii facultative de protejare a casei reprezint─â o decizie ├«n╚Ťeleapt─â, ce ofer─â siguran╚Ť─â pentru tine ╚Öi bunurile tale ╚Öi te ajut─â s─â evi╚Ťi cheltuieli importante ╚Öi imprevizibile.

  O astfel poli╚Ť─â este la fel de util─â at├ót proprietarilor, c├ót ╚Öi chiria╚Öilor unui imobil. Astfel orice accident sau pagub─â prev─âzut─â ├«n contract, oricare ar fi cauza sau autorul, poate fi acoperit─â ╚Öi pl─âtit─â de client mult mai u╚Öor, prin intermediul poli╚Ťei facultative cump─ârate.

  Riscurile acoperite de Poli╚Ťa Facultativ─â pentru Case ╚Öi Apartamente

  ├Än func╚Ťie de necesit─â╚Ťile tale, poli╚Ťa pentru locuin╚Ťe acoper─â avarierea sau distrugerea bunurilor asigurate (cl─âdiri, anexe, bunuri din locuin╚Ťe ÔÇô mobilier, haine, electrocasnice), ca urmare a producerii urm─âtoarelor riscuri:

  Riscuri acoperite suplimentar

  La ce ajut─â un calculator la asigurarea facultativ─â pentru locuin╚Ť─â?

  Informarea este cuv├óntul cheie ├«n luarea celei mai bune decizii. De aceea, pentru a ╚Öti care este utilitatea, ce avantaje ofer─â ╚Öi cum s─â alegi cea mai potrivit─â asigurare pentru cas─â este bine s─â consul╚Ťi oferta ╚Öi s─â iei leg─âtura cu un broker de la TCV.

  ├Än cazul ├«n care preferi variantele rapide ╚Öi comunicarea online, po╚Ťi folosi formularul special sau calculatorul pentru poli╚Ťa facultativ─â. Prin introducerea corect─â a doar c├óteva date de identificare, toate ofertele ╚Öi variantele ├«╚Ťi vor fi disponibile imediat.

  Consultarea online reprezint─â la ora actual─â cea mai sigur─â ╚Öi mai avantajoas─â solu╚Ťie de cump─ârare a unei poli╚Ťe facultative. Urm─ârind pa╚Öii indica╚Ťi, ├«n doar c├óteva click-uri po╚Ťi ajunge s─â ob╚Ťii o polita pentru protejarea casei, care s─â corespund─â cel mai bine nevoilor ╚Öi intereselor tale.

  Exist─â solu╚Ťii ╚Öi oferte pentru to╚Ťi cei interesa╚Ťi, at├ót pentru o acoperire de baz─â, c├ót ╚Öi pentru poli╚Ťe personalizate. Pre╚Ťul va fi calculat ├«n func╚Ťie de bugetul disponibil, de riscurile acoperite, de suma aleas─â pentru desp─âgubire, de compania preferat─â.

  Exist─â oferte pentru toate tipurile daune pentru locuin╚Ťe pentru care dore╚Öti s─â fii protejat. Astfel dac─â ai nevoie de o poli╚Ť─â pentru apartament, imobil, vil─â, cas─â sau orice alt tip de locuin╚Ť─â, nu ezita s─â ne ceri ajutorul pentru consultan╚Ť─â. Oferta noastr─â este suficient de variat─â ╚Öi complex─â pentru a g─âsi o poli╚Ť─â ieftin─â sau una pentru solicit─âri mai speciale!

  Care sunt avantajele achizi╚Ťiei online a unei asigur─âri facultative pentru cas─â?

  Consultan╚Ť─â online

  Pentru c─â ╚Ötim c├ót de important este timpul ╚Öi confortul t─âu, acum pentru orice poli╚Ť─â facultativ─â pentru locuin╚Ť─â ne po╚Ťi solicita consultan╚Ť─â ╚Öi online.

  Experien╚Ť─â

  Platforma noastr─â este special conceput─â ╚Öi testat─â pentru a te ajuta s─â afli care sunt cele mai avantajoase oferte disponibile pentru nevoile tale ╚Öi s─â alegi poli╚Ťa pentru case care corespunde cel mai bine intereselor ╚Öi costurilor vizate.

  Orientare catre client

  ├Än cazul ├«n care ai nevoie de mai multe informa╚Ťii ├«╚Ťi putem oferi ╚Öi consiliere direct─â. Un broker de asigur─âri facultative pentru locuin╚Ťe, calificat ╚Öi cu experien╚Ť─â ├«╚Ťi va da toate detaliile ╚Öi costurile pentru a putea alege oferta cea mai potrivit─â.

  Incredere

  Dac─â ai nevoie de un broker care s─â ├«╚Ťi trimit─â cele mai noi ╚Öi avantajoase oferte de asigur─âri de locuin╚Ť─â facultative, apeleaz─â cu ├«ncredere la noi.

  Asigurări obligatorii și facultative

  Suntem un partener autorizat ╚Öi vrem s─â ├«╚Ťi fim al─âturi pentru o perioada cat mai lunga de timp si aceea venim cu cele mai bune oferte.

  Dup─â producerea unui eveniment nedorit susmen╚Ťionat trebuie s─â ├«n╚Ötiin╚Ťezi asiguratorul ├«n maximum 48 de ore. La ├«ntocmirea poli╚Ťelor facultative pentru locuin╚Ťe este necesar s─â ai ╚Öi poli╚Ťa obligatorie pentru locuin╚Ťe PAD.

  TRASEU ACHIZITIE

  Pasul 1
  Introduci datele
  Ai grij─â s─â introduci datele solicitate corect ╚Öi cu aten╚Ťie, ca s─â nu apar─â dificult─â╚Ťi ulterior.
  Pasul 1
  Pasul 2
  Trimi╚Ťi cererea
  Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
  Pasul 2
  Pasul 3
  Prelucr─âm datele
  În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
  Pasul 3
  Pasul 4
  Primești oferta
  ├Ä╚Ťi trimitem oferta, a╚Öa cum am stabilit-o. Cite╚Öte-o cu aten╚Ťie ╚Öi fii sigur c─â ea acoper─â tot ceea ce ai nevoie ├«n domeniul respectiv ╚Öi ├«n gama de pre╚Ť selectat─â!
  Pasul 4
  Pasul 5
  Încheiem contractul
  Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești protejat!
  Pasul 5

  Cum se reziliază contractul de asigurare în cazul înstrăinării imobilului?

  ├Än cazul ├«n care imobilul a fost protejat prin poli╚Ťa facultativ─â pentru locuin╚Ťe ╚Öi dore╚Öti s─â vinzi imobilul care face parte din contract, ca proprietar ai datoria s─â anun╚Ťi ├«n scris asiguratorul cu 20 de zile ├«nainte.

  0/5 (0 Reviews)
  În cateva clipe ajungi în zona de plată.
  Dup─â confirmarea pl─â╚Ťii, asigurarea ta va fi disponibil─â pe e-mail, respectiv ├«n contul t─âu de client.

  [rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

  [rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]