Asigurare facultativă
de locuință

Calculator asigurare facultativa locuinta

Cerere ofertă pentru Asigurare facultativă de locuință

  Contractant
  Adresă imobil
  Acoperiri

  Acest produs complex de asigurare facultativă a locuințelor are rolul de a proteja imobilele cu destinația de locuință (casă, vilă, apartament etc.), anexele, bunurile din locuință, precum și răspunderea civilă pe care o ai față de persoanele care suferă pagube (terți).

  Alegerea unei soluții facultative de asigurare a casei reprezintă o decizie înțeleaptă, ce oferă siguranță pentru tine și bunurile tale și te ajută să eviți cheltuieli importante și imprevizibile.

  O astfel de asigurare facultativă pentru locuință este la fel de utilă atât proprietarilor, cât și chiriașilor unui imobil. Astfel orice accident sau pagubă prevăzută în contract, oricare ar fi cauza sau autorul, poate fi acoperită și plătită de asigurat mult mai ușor, prin intermediul poliței facultative cumpărate.

  Ce se asigură?

  În funcție de necesitățile tale, asigurarea facultativă pentru locuințe acoperă avarierea sau distrugerea bunurilor asigurate (clădiri, anexe, bunuri din locuințe – mobilier, haine, electrocasnice), ca urmare a producerii următoarelor riscuri:

  • acoperire standard: incendiu, trăsnet, explozie și căderi de avioane;
  • acoperire catastrofică: include riscurile de la acoperirea standard la care se adaugă cutremurul de pământ, inundația și alunecarea / prăbușirea de teren;
  • acoperire totală: include riscurile de la acoperirea catastrofică la care se adaugă furtună, uragan, tornadă, vijelie, grindină, ploaie torențială, căderea accidentală de corpuri, coliziunea (în exterior) cu un vehicul, daune provocate de animale, de greutatea stratului de zăpadă̆ și / sau a gheții, avalanșe de zăpadă, boom sonic, greve, revolte, tulburări civile și vandalism.

  Riscuri asigurate suplimentar

  • răspunderea civilă legală față de terți cu extindere în România;
  • inundație provocată de apa de conductă.

   

  • La ce ajută un calculator la asigurarea facultativă pentru locuință?

   Informarea este cuvântul cheie în luarea celei mai bune decizii. De aceea, pentru a ști care este utilitatea, ce avantaje oferă și cum să alegi cea mai potrivită asigurare facultativă pentru casă este bine să consulți oferta și să iei legătura cu un broker de la TCV.

   În cazul în care preferi variantele rapide și comunicarea online, poți folosi formularul special sau calculatorul pentru asigurare facultativă pentru locuință. Prin introducerea corectă a doar câteva date de identificare, toate ofertele și variantele de asigurare îți vor fi disponibile imediat.

   Consultarea online reprezintă la ora actuală cea mai sigură și mai avantajoasă soluție de cumpărare a unei polițe de asigurări. Urmărind pașii indicați, în doar câteva click-uri poți ajunge să obții o asigurare de casa facultativă, care să corespundă cel mai bine nevoilor și intereselor tale.

   Există soluții și oferte pentru toți cei interesați, atât pentru o acoperire de bază, cât și pentru polițe personalizate. Prețul va fi calculat în funcție de bugetul disponibil, de riscurile acoperite, de suma aleasă pentru despăgubire, de compania asiguratoare preferată.

   Există oferte pentru toate tipurile daune pentru locuințe pentru care dorești să fii asigurat. Astfel dacă ai nevoie de o poliță sau de o asigurare facultativă pentru apartament, imobil, vilă, casă sau orice alt tip de locuință, nu ezita să ne ceri ajutorul pentru consultanță. Oferta noastră este suficient de variată și complexă pentru a găsi o poliță ieftină sau una pentru solicitări mai speciale!

   Care sunt avantajele achiziției online a unei asigurări facultative pentru casă?

   Pentru că știm cât de important este timpul și confortul tău, acum pentru orice poliță facultativă pentru locuință ne poți solicita consultanță și online.

   Platforma noastră este special concepută și testată pentru a te ajuta să afli care sunt cele mai avantajoase oferte disponibile pentru nevoile tale și să alegi asigurarea de locuință facultativă care corespunde cel mai bine intereselor și costurilor vizate.

   În cazul în care ai nevoie de mai multe informații îți putem oferi și consiliere directă. Un broker de asigurări facultative pentru locuințe, calificat și cu experiență îți va da toate detaliile și costurile pentru a putea alege oferta cea mai potrivită.

   Dacă ai nevoie de o firmă de asigurări care să îți trimită cele mai noi și avantajoase oferte de asigurări de locuință facultative, apelează cu încredere la noi.

   Suntem un partener autorizat și vrem să îți fim alături cu asigurări obligatorii și facultative pentru locuință o perioadă cât mai lungă de timp!

  După producerea unui eveniment nedorit susmenționat trebuie să înștiințezi asiguratorul în maximum 48 de ore.
  La întocmirea polițelor facultative pentru locuințe este necesar să ai și polița obligatorie pentru locuințe PAD.

  Pasul 1
  Introduci datele
  Ai grijă să introduci datele solicitate corect și cu atenție, ca să nu apară dificultăți ulterior.
  Pasul 1
  Pasul 2
  Trimiți cererea
  Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
  Pasul 2
  Pasul 3
  Prelucrăm datele
  În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
  Pasul 3
  Pasul 4
  Primești oferta
  Îți trimitem oferta, așa cum am stabilit-o. Citește-o cu atenție și asigură-te că ea acoperă tot ceea ce ai nevoie în domeniul respectiv și în gama de preț selectată!
  Pasul 4
  Pasul 5
  Încheiem contractul
  Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!
  Pasul 5

  Important!

  Clădirile expertizate tehnic cu grad ridicat la cutremur nu pot fi asigurate de polița facultativă pentru locuințe.
  Banii, obiectele de artă și metalele prețioase nu intră în asigurarea polițelor standard.
  Imobilele în curs de finalizare sau aflate în construcție nu intră în sfera de asigurare a polițelor standard.

  Cum se reziliază contractul de asigurare facultativă a locuinței în cazul înstrăinării imobilului?

  În cazul în care imobilul a fost asigurat prin polița facultativă pentru locuințe și dorești să vinzi imobilul care face parte din contract, ca proprietar ai datoria să anunți în scris asiguratorul cu 20 de zile înainte.