Asigurarea Rca

Asigurare Auto Obligatorie

Asigurarea de R─âspundere Civil─â Auto (RCA) este un produs obligatoriu f─âr─â de care niciun autovehicul nu poate circula pe drumurile publice.

NOU!

Nu ai timp s─â completezi datele de mai jos?

Reducem procesul de achizite a unei asigur─âri RCA la un singur click!

Trimite-ne talonul ╚Öi CI-ul proprietarului ╚Öi ne ocup─âm noi de toate aspectele. ├Ä╚Ťi vom trimite link-ul direct de achizi╚Ťie a asigur─ârii ├«n doar c├óteva minute.

Calculator Asigurare Auto

Ce este asigurarea RCA?

Asigurarea de R─âspundere Civil─â Auto (RCA) este un produs obligatoriu f─âr─â de care niciun autovehicul nu poate circula pe drumurile publice.
Ea este, practic, un contract ├«ntre proprietarul vehiculului care solicit─â poli╚Ťa ╚Öi societatea de asigur─âri aleas─â de el. Scopul poli╚Ťei RCA este s─â te protejeze ├«n vederea desp─âgubirii prejudiciilor ├«n cazul ├«n care ai provocat un accident, asigur├ónd plata desp─âgubirilor vehiculelor avariate ╚Öi / sau a persoanelor r├ónite ├«n urma acestuia.

Chiar dacă nu folosești mașina o perioadă lungă, ea trebuie să aibă în mod obligatoriu asigurarea RCA valabilă.

Asigurare Auto Obligatorie

Ce este o asigurare auto obligatorie?

Asigurarea auto obligatorie sau asigurarea RCA este necesar─â pentru to╚Ťi posesorii de autoturisme. F─âr─â ea niciun autovehicul nu poate circula pe drumurile publice. Iar pentru a oferi protec╚Ťia necesar─â ╚Öi a fi ├«n legalitate, aceasta trebuie s─â fie re├«nnoit─â ├«n permanen╚Ť─â ╚Öi la termen.

Rolul ei este acela de a garanta că persoanele prejudiciate în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului asigurat, vor primi de la firma asiguratoare, despăgubirile necesare pentru daunele materiale și/sau vatamarile corporale suferite.

A cump─âra ╚Öi a dispune de o asigurare de ma╚Öin─â avantajoas─â este ├«n interesul tuturor, at├ót al persoanei ter╚Ťe care trebuie s─â fie desp─âgubit─â, c├ót ╚Öi al asiguratului, care trebuie s─â pl─âteasc─â desp─âgubirea. Cu c├ót aceasta acoper─â mai multe riscuri, cu at├ót beneficiarul ╚Öi posesorul pot fi mai lini╚Öti╚Ťi ├«n cazul producerii unui accident.

De aceea, pentru a dispune de o poli╚Ť─â RCA c├ót mai bun─â, fiecare proprietar de autoturism trebuie s─â se informeze corect ╚Öi s─â cunoasc─â foarte bine care sunt clauzele contractuale ╚Öi daunele acoperite. Acest lucru este posibil atunci c├ónd exist─â experien╚Ťa necesar─â pentru a face singur achizi╚Ťia potrivit─â sau c├ónd ai un broker pentru asigur─âri RCA care ╚Ötie ce s─â ├«╚Ťi ofere ╚Öi s─â ├«╚Ťi recomandate.

Cum po╚Ťi cump─âra o asigurare auto obligatorie de la TCV?

La ora actual─â cea mai simpl─â ╚Öi mai practic─â metod─â de a cump─âra o asigurare RCA ieftin─â este achizi╚Ťia online. De pe site-ul nostru, prin intermediul platformei ╚Öi formularelor disponibile, pute╚Ťi achizi╚Ťiona cele mai avantajoase poli╚Ťe auto obligatorii.

În doar câteva minute, după introducerea datelor obligatorii legate de identitatea autovehiculul pentru care se face asigurarea și după alegerea ofertei cele mai potrivite, factura poate fi emisă online și trimisă pe mail.

Astfel nu mai este nevoie s─â te deplasezi la firma de asigur─âri, ├«n c─âutarea variantei celei mai bune. Prin doar c├óteva click-uri ╚Öi completarea unui formular, po╚Ťi cump─âra rapid ╚Öi f─âr─â b─ât─âi de cap o asigurare RCA online.

Care este rolul unui calculator pentru asigurarea auto?

Pentru c─â pre╚Ťurile se modific─â mereu, atunci c├ónd vrei s─â cumperi sau s─â re├«nnoie╚Öti o asigurare auto obligatorie RCA, po╚Ťi afla tarifele valabile pentru autoturismul t─âu folosind calculatorul de asigur─âri auto de pe site-ul nostru.

Pentru a face un calcul pentru asigurarea RCA, a afla un pre╚Ť ╚Öi a cump─âra, trebuie completate cu datele necesare toate c├ómpurile marcate. Doar astfel ├«╚Ťi pot fi afi╚Öate ofertele valabile pentru tipul, motorizarea, capacitatea cilindric─â, vechimea, v├órsta ╚Öoferului ╚Öi istoricul de evenimente pentru autovehiculul t─âu.

Asigurarea auto online reprezint─â cea mai simpl─â modalitate da a afla tarife, a vedea c├ót mai multe variante de pre╚Ťuri ╚Öi op╚Ťiuni ╚Öi a cump─âra rapid. Poli╚Ťa RCA poate fi livrat─â dup─â efectuarea pl─â╚Ťii, ├«n doar c├óteva minute, pe mail. ├Än cazul ├«n care nu dore╚Öti aceast─â variant─â, ea poate fi expediat─â prin po╚Öt─â sau curier la o adres─â indicat─â de beneficiar.

De ce s─â cumperi o asigurare RCA online de la TCV?

Cumpara online

├Än secolul vitezei ╚Öi tehnologiilor, cea mai avantajoas─â ╚Öi economic─â modalitate de a cump─âra o asigure RCA este online. Avantajele ╚Öi rapiditatea procesului sunt pe placul tuturor celor care ╚Ťin la timpul ╚Öi banii lor ╚Öi vor s─â foloseasc─â c├ót mai bine beneficiile puse la dispozi╚Ťie de digitalizare ╚Öi tehnologia online.

Profesionalism

Noi suntem un broker de asigur─âri recunoscut ╚Öi autorizat ╚Öi dorim ca prin intermediul platformei ╚Öi calculatorului nostru de pre╚Ťuri RCA s─â te ajut─âm s─â ajungi c├ót mai repede ╚Öi sigur la oferta ╚Öi asigurarea pe care ╚Ťi-o dore╚Öti. 

Orientare catre client

Detaliile de pe platform─â ╚Öi ofertele disponibile ├«╚Ťi pot fi de mare ajutor ├«n a te orienta ╚Öi a face cea mai potrivit─â alegere de asigurare auto RCA.

! Asigurarea CASCO nu ╚Ťine locul asigur─ârii RCA!

Traseu Achizitie

Pasul 1
Introduci datele
Ai grij─â s─â introduci datele solicitate corect ╚Öi cu aten╚Ťie, ca s─â nu apar─â dificult─â╚Ťi ulterior.
Pasul 1
Pasul 2
Compari pre╚Ťurile
E important s─â g─âse╚Öti pre╚Ťul corect ╚Öi potrivit pentru tine, pentru ca serviciul s─â nu devin─â o povar─â ci o surs─â de lini╚Öte.
Pasul 2
Pasul 3
Alegi oferta
Verific─â oferta ╚Öi asigur─â-te c─â ea acoper─â tot ceea ce ai nevoie ├«n domeniul respectiv ╚Öi ├«n gama de pre╚Ť selectat─â!
Pasul 3
Pasul 4
Plătești online
E simplu. Câteva click-uri și ai rezolvat plata. Nu trebuie să mai ieși din casă și să mai stai la cozi.
Pasul 4
Pasul 5
Prime╚Öti poli╚Ťa RCA pe email
Verific─â-╚Ťi adresa de email. ├Än scurt timp ar trebui s─â-╚Ťi parvin─â poli╚Ťa pe care ai ales-o. Gata, de-acum stai f─âr─â griji, e╚Öti asigurat!
Pasul 5

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]