Asigurarea Rca

Asigurare Auto Obligatorie

Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) este un produs obligatoriu fără de care niciun autovehicul nu poate circula pe drumurile publice.

NOU!

Nu ai timp să completezi datele de mai jos?

Reducem procesul de achizite a unei asigurări RCA la un singur click!

Trimite-ne talonul și CI-ul proprietarului și ne ocupăm noi de toate aspectele. Îți vom trimite link-ul direct de achiziție a asigurării în doar câteva minute.

Calculator Asigurare Auto

Ce este asigurarea RCA?

Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) este un produs obligatoriu fără de care niciun autovehicul nu poate circula pe drumurile publice.
Ea este, practic, un contract între proprietarul vehiculului care solicită polița și societatea de asigurări aleasă de el. Scopul poliței RCA este să te protejeze în vederea despăgubirii prejudiciilor în cazul în care ai provocat un accident, asigurând plata despăgubirilor vehiculelor avariate și / sau a persoanelor rânite în urma acestuia.

Chiar dacă nu folosești mașina o perioadă lungă, ea trebuie să aibă în mod obligatoriu asigurarea RCA valabilă.

Asigurare Auto Obligatorie

Ce este o asigurare auto obligatorie?

Asigurarea auto obligatorie sau asigurarea RCA este necesară pentru toți posesorii de autoturisme. Fără ea niciun autovehicul nu poate circula pe drumurile publice. Iar pentru a oferi protecția necesară și a fi în legalitate, aceasta trebuie să fie reînnoită în permanență și la termen.

Rolul ei este acela de a garanta că persoanele prejudiciate în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului asigurat, vor primi de la firma asiguratoare, despăgubirile necesare pentru daunele materiale și/sau vatamarile corporale suferite.

A cumpăra și a dispune de o asigurare de mașină avantajoasă este în interesul tuturor, atât al persoanei terțe care trebuie să fie despăgubită, cât și al asiguratului, care trebuie să plătească despăgubirea. Cu cât aceasta acoperă mai multe riscuri, cu atât beneficiarul și posesorul pot fi mai liniștiți în cazul producerii unui accident.

De aceea, pentru a dispune de o poliță RCA cât mai bună, fiecare proprietar de autoturism trebuie să se informeze corect și să cunoască foarte bine care sunt clauzele contractuale și daunele acoperite. Acest lucru este posibil atunci când există experiența necesară pentru a face singur achiziția potrivită sau când ai un broker pentru asigurări RCA care știe ce să îți ofere și să îți recomandate.

Cum poți cumpăra o asigurare auto obligatorie de la TCV?

La ora actuală cea mai simplă și mai practică metodă de a cumpăra o asigurare RCA ieftină este achiziția online. De pe site-ul nostru, prin intermediul platformei și formularelor disponibile, puteți achiziționa cele mai avantajoase polițe auto obligatorii.

În doar câteva minute, după introducerea datelor obligatorii legate de identitatea autovehiculul pentru care se face asigurarea și după alegerea ofertei cele mai potrivite, factura poate fi emisă online și trimisă pe mail.

Astfel nu mai este nevoie să te deplasezi la firma de asigurări, în căutarea variantei celei mai bune. Prin doar câteva click-uri și completarea unui formular, poți cumpăra rapid și fără bătăi de cap o asigurare RCA online.

Care este rolul unui calculator pentru asigurarea auto?

Pentru că prețurile se modifică mereu, atunci când vrei să cumperi sau să reînnoiești o asigurare auto obligatorie RCA, poți afla tarifele valabile pentru autoturismul tău folosind calculatorul de asigurări auto de pe site-ul nostru.

Pentru a face un calcul pentru asigurarea RCA, a afla un preț și a cumpăra, trebuie completate cu datele necesare toate câmpurile marcate. Doar astfel îți pot fi afișate ofertele valabile pentru tipul, motorizarea, capacitatea cilindrică, vechimea, vârsta șoferului și istoricul de evenimente pentru autovehiculul tău.

Asigurarea auto online reprezintă cea mai simplă modalitate da a afla tarife, a vedea cât mai multe variante de prețuri și opțiuni și a cumpăra rapid. Polița RCA poate fi livrată după efectuarea plății, în doar câteva minute, pe mail. În cazul în care nu dorești această variantă, ea poate fi expediată prin poștă sau curier la o adresă indicată de beneficiar.

De ce să cumperi o asigurare RCA online de la TCV?

Cumpara online

În secolul vitezei și tehnologiilor, cea mai avantajoasă și economică modalitate de a cumpăra o asigure RCA este online. Avantajele și rapiditatea procesului sunt pe placul tuturor celor care țin la timpul și banii lor și vor să folosească cât mai bine beneficiile puse la dispoziție de digitalizare și tehnologia online.

Profesionalism

Noi suntem un broker de asigurări recunoscut și autorizat și dorim ca prin intermediul platformei și calculatorului nostru de prețuri RCA să te ajutăm să ajungi cât mai repede și sigur la oferta și asigurarea pe care ți-o dorești. 

Orientare catre client

Detaliile de pe platformă și ofertele disponibile îți pot fi de mare ajutor în a te orienta și a face cea mai potrivită alegere de asigurare auto RCA.

! Asigurarea CASCO nu ține locul asigurării RCA!

Traseu Achizitie

Pasul 1
Introduci datele
Ai grijă să introduci datele solicitate corect și cu atenție, ca să nu apară dificultăți ulterior.
Pasul 1
Pasul 2
Compari prețurile
E important să găsești prețul corect și potrivit pentru tine, pentru ca serviciul să nu devină o povară ci o sursă de liniște.
Pasul 2
Pasul 3
Alegi oferta
Verifică oferta și asigură-te că ea acoperă tot ceea ce ai nevoie în domeniul respectiv și în gama de preț selectată!
Pasul 3
Pasul 4
Plătești online
E simplu. Câteva click-uri și ai rezolvat plata. Nu trebuie să mai ieși din casă și să mai stai la cozi.
Pasul 4
Pasul 5
Primești polița RCA pe email
Verifică-ți adresa de email. În scurt timp ar trebui să-ți parvină polița pe care ai ales-o. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!
Pasul 5
X
Notificare
Scrie-ne aici
Scrie-ne aici
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
Se conectează...
Nici un operator nu este online. Ne poți lăsa un mesaj mai jos.
Nici un operator nu este disponibil. Te rugăm să reîncerci.
:
:
:
Ai o întrebare? Suntem aici sa te ajutăm!
:
:
Chat-ul s-a incheiat.
Ti-a fost de ajutor conversatia? Ajuta-ne cu un raspuns.
Da, sigur. Nu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]