logo TCV

Asigurare de asistență rutieră

Este o poliță complexă care îți pune la dispoziție servicii utile în cazul în care survin evenimente rutiere neplăcute.
*Selectează durata asigurării de asistență rutieră (6 luni sau 12 luni)
Asistenta rutiera 1

Ce este asigurarea de asistență rutieră?

Posibilitatea de a rămâne cu mașina în pană sau de a suferi un accident în care autovehiculul nu se mai poate deplasa nu este exclusă niciodată. Tocmai de aceea, pentru siguranță și reducerea cheltuielilor imprevizibile îți recomandăm să închei o asigurare de asistență rutieră.

În funcție de nevoi, o astfel de poliță poate acoperi atât evenimente care au loc în cazul unei deplasări pe teritoriul țării, cât și în afară. Astfel dacă faci des călătorii cu mașina în străinătate, o asigurare de asistență rutieră internațională îți poate fi de mare ajutor.

Ce este asigurarea de asistență rutieră?

Se acoperă servicii de asistență rutieră pentru evenimente care îndeplinesc toate următoarele condiții:
Se acoperă servicii de asistență rutieră pentru evenimente care îndeplinesc toate următoarele condiții:
Suma asigurată reprezintă contravaloarea serviciilor de asistență precizate în și acoperite prin poliță.
yyy

Cum poți face un Calcul Asistență Rutieră?

Pentru a te ajuta să economisești timp și efort, acest calcul poate fi făcut și prin intermediul site-ului și platformei noastre online. Tot ce ai de făcut pentru a obține o poliță de asistență rutieră este parcurgerea pașilor enumerați pe site și completarea corectă a câmpurilor obligatorii din formularul de calcul.

Astfel poți dispune imediat de mai multe oferte și informații legate de tipul de asigurare rutieră și costurile implicate în încheierea unui astfel de contract. Dacă acesta coincide cu intențiile și interesele tale, plata se poate face online și polița poate fi emisă pe loc.

În cazul în care ai nevoie de mai multe detalii privind serviciul, riscurile acoperite și clauze speciale, nu ezita să ne contactezi. Un broker TCV în asigurări de asistență rutieră te va consilia și îți va răspunde prompt la toate întrebările și nelămuririle exprimate.

De ce să alegi TCV pentru o asigurare asistență rutieră?

Cumpară online

Oferta noastră de asigurări de asistență rutieră este suficient de diversificată pentru a furniza și a găsi cea mai bună soluție pentru protecția bunurilor și intereselor tale financiare. Prețurile noastre sunt competitive și avantajoase. Polițele pot fi cumpărate direct sau online, livrate pe mail sau la o adresă indicată de tine.

Siguranță

Dacă nu vrei să bagi mâna adânc în buzunar atunci când rămâi în pană sau ai o problemă tehnică cu mașina și vrei să fi asigurat orice s-ar întâmpla, alege să închei în permanență o poliță de asistență rutieră.

Asistență rutieră națională și internațională

Fie ca preferi varianta online, fie vrei să vorbești cu un specialist de la noi, împreună putem găsi cea mai avantajoasă ofertă de asigurare de asistență rutieră națională și internațională.
Pasul 1
Introduci datele
Ai grijă să introduci datele solicitate corect și cu atenție, ca să nu apară dificultăți ulterior.
Pasul 2
Trimiți cererea
Apasă butonul și trimite către noi cererea completată corect în pasul anterior. De aici ne ocupăm noi.
Pasul 3
Prelucrăm datele
În acest pas, deja am primit de la tine cererea. Acum verificăm și prelucrăm datele pe care ni le-ai trimis pentru a pregăti cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.
Pasul 4
Primești oferta
Îți trimitem oferta, așa cum am stabilit-o. Citește-o cu atenție și fii sigur că ea acoperă tot ceea ce ai nevoie în domeniul respectiv și în gama de preț selectată!
Pasul 5
Încheiem contractul
Dacă totul decurge lin, fără probleme, așa cum ar trebui, totul este rezolvat. Gata, de-acum stai fără griji, ești asigurat!

Planul OPTIM Asist

Planul acoperă următoarele servicii de asistență rutieră decurgând din accidente rutiere, indiferent de vechimea autoturismului:

Daune la Anvelope

Defecțiuni tehnice

(electrice / mecanice)

Nealimentare sau alimentare improprie

Pierdere / Defectare / Uitare chei

Tractare dacă nu se poate repara

Tarif anual

OPTIM Asist

EXPRES Asist

Complet Asist

Clasa 1

49 lei

49 lei

75 lei

Clasa 2

64 lei

49 lei

90 lei

Clasa 3

79 lei

49 lei

105 lei

*Asistență în caz de accidente: tractare și mașină la schimb
*Asistență în caz de avarii mecanice și electrice
*OPTIM Asist + EXPRES Asist