Asigurarea de calatorie(travel)

Asigurarea de calatorie, cunoscuta si sub numele de asigurare de vacanta sau asigurare de calatorie internationala, este o optiune importanta pentru orice persoana care calatoreste, indiferent daca este vorba despre o vacanta scurta sau despre o calatorie lunga. Aceasta asigurare ofera protectie impotriva unui numar de evenimente neprevazute care ar putea afecta calatoria dumneavoastra, precum anularea calatoriei, intarzierea zborului, pierderea bagajelor sau chiar asistența medicala in timpul calatoriei.

Asigurarea de calatorie poate fi achizitionata prin intermediul unui intermediar de asigurare sau direct de la o companie de asigurare. Cu toate acestea, in ultimii ani, a devenit din ce in ce mai populara achizitionarea de asigurare de calatorie online.

Cumpararea unei asigurari de calatorie online poate fi o solutie convenabila si eficienta, deoarece acest lucru va permite sa comparati tarifele si nivelurile de acoperire oferite de diferite companii de asigurare si sa selectati cea mai potrivita optiune pentru calatoria dumneavoastra. De asemenea, majoritatea companiilor ofera posibilitatea de a cumpara si gestiona asigurarea online, astfel incat sa puteti sa accesati informatii despre polita si sa schimbati orice detalii necesare inainte sau in timpul calatoriei.

Inainte de a cumpara o asigurare de calatorie online, este important sa verificati cu atentie nivelurile de acoperire oferite si sa comparati tarifele dintre diferitele companii de asigurare. Unele asigurari pot acoperi doar anularea sau intarzierea calatoriei, in timp ce altele pot oferi si acoperire medicala sau pentru pierderea sau furtul bagajelor. De asemenea, asigurarile de calatorie pot fi personalizate in functie de nevoile individuale, cum ar fi asigurarea de calatorie pentru sporturi extreme sau pentru calatoriile de afaceri.

Este important sa cititi cu atentie contractul de asigurare si sa va asigurati ca intelegeti toate clauzele si conditiile. Este, de asemenea, important sa va asigurati ca sunteti eligibil pentru acoperirea oferita, de exemplu, unele asigurari pot exclude persoanele de peste o anumita varsta sau care au probleme de sanatate preexistente.

Iti place articolul?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

În cateva clipe ajungi în zona de plată.
După confirmarea plății, asigurarea ta va fi disponibilă pe e-mail, respectiv în contul tău de client.

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]