Top 5 motive pentru care ar trebui sa optezi pentru asigurari CASCO

Polita de asigurare CASCO este cea care ofera soferilor mai multa incredere si la da siguranta atunci cand se afla in trafic sau cand lasa masina parcata undeva. Comparativ cu polita RCA, CASCO nu este o asigurare obligatorie, dar vine cu mai multe avantaje fiind acoperite de catre ea si daunele pe care le faci propriei masini sau daunele provocate de intemperii, de hazarde naturale si de alte evenimente.

In plus, in cazul in care doar propria masina este avariata, cu ajutorul CASCO o poti repara.  Iata care sunt cele mai importante motive pentru care oamenii aleg sa isi faca asigurariCASCO.

CASCO acopera avaraiile partiale

O asigurare CASCO acopera si avariile partiale. In aceasta categorie sunt incluse accidentele care au loc in trafic, indiferent de persoana care a cautat accidentul, avariile pe care le gasesti in parcare, avariile in cazul in carora nu cunosti autorul si lista poate continua. Astfel, pot fi reparate toate avariile care nu depasesc plafonul asigurarii. Atunci cand apelezi la TCV pentru astfel de asigurari, in momentul in care trebuie sa folosesti polita de asigurare vei primi tot suportul din partea echipei astfel incat lucrurile sa mearga bine.

Acoperire in cazul unei avarii totale

Cu ajutorul politei CASCO vei fi acoperit si in cazul avariei totale. Aceasta va fi stabilita de catre asigurator cu ajutorul devizului de reparatie sau cu memoriul tehnic de unde va rezulta ca masina nu poate sa fie adusa in parametri specificati de producator. Cele doua documente vor fi realizate la un service autorizat.

Acoperire in cazul furtului partial

Prin furt partial se intelege furtul anumitor parti din masina. In aceasta categorie intra si roata de rezerva. De asemenea, tot in aceasta categorie se incadreaza si daunele generale produse de hoti masinii in momentul furtului cum ar fi geamurile sparte, deteriorarea bordului si alte astfel de probleme ramase in urma unei tentantive de furt. TCV colaboreaza cu cei mai importanti furnizori de CASCO si astfel, atunci cand te confrunti cu astfel de probleme, ai garantia ca vei primi ajutorul pe care il astepti.

Te protejeaza in cazul furtului total

Orice sofer care are o masina poate face CASCO in cazul in care masina nu este mai veche de 12 ani si toate masinile mai noi de 12 ani pot fi asigurate in cazul furtului total. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca, pentru furtul total asiguratorul poate avea anumite conditii in care polita are efect si anume prezenta randului 2 de chei si alte astfel de specificatii, deci va trebui sa citesti cu atentie polita inainte. Daca apelezi la TCV iti vom explica pe indelete tot ce trebuie sa stii in acest sens.

Poti gasi CASCO la preturi mici

Daca apelezi la brokeri de incredere, asa cum sunt cei de la TCV poti beneficia de cele mai avantajoase preturi pentru polita ta CASCO. De asemenea, poti simula preturile direct de pe propriul calculator sau telefon astfel incat sa gasesti cele mai bune optiuni conform bugetului si nivelului de acoperire dorit. Echipa TCV iti va fi alaturi pas cu pas si iti va raspunde la toate intrebarile astfel incat sa poti lua decizii informate si mai ales sa poti face cea mai buna alegere pentru tine.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]