Cum poti gasi cele mai bune oferte la asigurari

Asigurarile fac parte din viata noastra, motiv pentru care ar trebui sa le acordam cea mai mare atentie. Atunci cand alegi cea mai buna asigurare pentru tine va trebui sa tii cont de mai multe aspecte importante. In primul rand, va trebui sa gasesti brokerul potrivit care sa iti fie alaturi mereu, atunci cand ai nevoie. Indiferent daca iti faci o asigurare PAD obligatorie sau alt tip de asigurare, iti prezentam mai multe informatii despre ele:

De ce ai nevoie de asigurari

In functie de tipul de asigurare pe care o faci sunt mai multe motive pentru care ai nevoie de asigurari:

  • Asigurari in caz de accidente auto – in acest caz ai la dispozitie o asigurare RCA online, dar si asigurarile CASCO. Asigurarea RCA este obligatorie si nu ai voie sa circuli fara ea, in timp ce asigurarea CASCO este facultativa si poti alege daca o faci sau nu, iar nivelul de acoperire este diferit, pentru ca asigurarea CASCO te ajuta sa fii protejat si de calamitati naturale si tentative de vandalism sau alte motive care pot genera avarierea vehiculului tau.
  • Asigurari pentru locuinta – la fel ca si pentru masini, asigurarile pentru locuinta sunt obligatorii, insa pe langa asigurarea standard poti incheia si polite facultative atunci cand vrei sa te asiguri ca esti acoperit 100%.
  • Asigurari pentru sanatate – asigurarile pentru sanatate variaza si in functie de optiunile tale poti alege asigurari pe viata sau asigurari pentru anumite aspecte medicale cum sunt operatiile sau urgentele medicale;
  • Asigurari pentru calatorie – asigurarile pentru calatorie sunt foarte importante si te ajuta sa ramai in siguranta atunci cand apar evenimente neprevazute in calatoriile tale.

Cum te poate ajuta TCV sa gasesti cele mai bune oferte la asigurari

Indiferent daca vrei o asigurare medicala de calatorie sau o asigurare RCA, la TCV lucrezi cu cei mai buni brokeri care te vor ajuta sa obtii polita potrivita necesitatilor tale, la cele mai avantajoase preturi. Pentru RCA si CASCO poti folosi inclusiv calculatorul online. Dupa ce completezi toate informatiile solicitate de catre calculator vei primi oferte de la cei mai importanti asiguratori din domeniu astfel incat sa poti face alegerea corecta.

Ce asigurari poti face la TCV?

Echipa TCV te asteapta cu o gama variata de asigurari pe care le poti solicita in functie de ceea ce cauti si de nevoile tale. Iata care sunt cele mai importante dintre ele:

  • Asigurare RCA – asa cum am spus si mai sus, polita de asigurare RCA este obligatorie, deci nu ar trebui sa circuli fara ea. Acum, cu ajutorul echipei TCV poti gasi cele mai bune preturi pentru astfel de asigurari.
  • Asigurare CASCO – spre deosebire de RCA, asigurarea CASCO este facultativa insa trebuie sa stii ca aceasta iti ofera o acoperire mai mare decat RCA. In timp ce RCA te protejeaza in cazul accidentelor, CASCO este alaturi de tine si in cazul calamitatilor sau in cazul altor evenimente care pot sa iti deterioreze masina.
  • Asigurare medicala de calatorie – cu ajutorul acestei polite, in cazul in care ai nevoie de servicii medicale in calatoria ta, in limita plafonului, vei fi acoperit.
  • Asigurare de locuinta obligatorie PAD – la fel ca RCA-ul pentru masina, aceasta polita de asigurare este obligatorie pentru casa si in lipsa ei poti lua amenzi.
  • Asigurare Malpraxis – asigurarea Malpraxis este special conceputa pentru persoanele care lucreaza in domenii in care aceasta asigurare este obligatorie;
  • Asigurare de locuinta facultativa – in cazul in care asigurarea clasica nu acopera tot ce ti-ai dori, poti face si o asigurare facultativa cu mai multe optiuni.

Toate aceste tipuri de asigurari sunt disponibile la TCV la cele mai bune preturi existente in prezent in acest domeniu.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]