Top 5 criterii dupa care ar trebui sa-ti alegi brokerul pentru asigurari

Oricat de prudent ai fi pe strada, la munca, acasa sau in calatorii, posibilitatea producerii unor accidente sau a unor evenimente neplacute este mereu prezenta. Iar pentru a te simti mereu in siguranta si a nu fi nevoit sa bagi adanc mana in buzunar este bine sa fi mereu asigurat. Unele dintre asigurari sunt obligatorii, altele sunt facultative. Pe unele trebuie sa le reinnoiesti fara discutii, pe altele trebuie sa le cumperi pentru siguranta si linistea ta. Insa, oricare ar fi situatia, pentru a fi in legalitate si a fi protejat de riscuri multiple si cheltuieli inutile, trebuie sa alegi bine compania de brokeraj de asigurari cu care lucrezi. 

Cum iti poti alege corect un broker de asigurari

Iata 5 criterii dupa care sa iti alegi un broker  asigurari:

  1. Sa fie licentiat – Indiferent daca este vorba de un broker local sau international, autorizatia locala oferita de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania (ASF) este o conditie obligatorie. Se poate verifica rapid daca brokerul este licentiat pe site-ul ASF. Licentele primite din partea unor autoritati de reglementare europene reprezinta un plus de garantie pentru siguranta fondurilor investite.
  2. Credibilitate – Buna credinta si onestitatea abordarii unui broker sunt foarte importante si pot fi verificate inca din primele momente de interactiune cu un reprezentant al companiei. Un broker nu are voie legal sa conta cteze nesolicitat un potential client, iar abordarea trebuie sa fie neinvaziva si neinsistenta.
  3. Transparenta costurilor – Trebuie ca de la bun inceput sa fiti informati de toate costurile de tranzactionare si ca acestea sa fie unele rezonabile. 
  4. Suport – Trebuie sa existe o modalitate usoara de contact intre broker si client, iar modalitatea sa fie la indemana clientului pentru a se descurca foarte usor si fara probleme, iar comunicarea sa fie una propice.
  5. Locatia conturilor – Pentru a avea o siguranta si incredere mai mare, ideal ar fi ca brokerul sa aiba conturile in Romania, iar banii sa nu paraseasca teritoriul tarii. 

Beneficii pe care le ofera TCV Asigurari

TCV este un broker de asigurari cu experienta, de la care poti cumpara simplu si rapid, orice tip de polita ai nevoie. Oferta noastra este diversificata, capabila sa acopere orice forma de risc. Preturile sunt pentru toate buzunarele, mereu competitive si avantajoase. Sunt o firma pentru asigurari si un asistent de brokeraj cu experienta, care dispune de toate autorizarile si certificarile necesare pentru a vinde si a te consilia in privinta alegerii unei polite cat mai potrivite. Fie ca ai nevoie de o asigurare obligatorie, fie de una facultativa, de o polita RCA sau de una CASCO, de o asigurare de calatorie sau una de malpraxis, de o asigurare obligatorie pentru locuinta PAD sau de una facultativa si chiar de asistenta rutiera, TCV iti poate oferi consultanta in alegere si cele mai bune oferte. Asadar, daca ai nevoie de o asigurare obligatorie sau de o polita facultativa, apeleaza cu incredere la unul dintre brokerii de asigurari de la TCV. Deoarece vizeaza sa fie un broker de asigurari la care sa apelezi de fiecare data cu incredere, ofera servicii de achizitie directa si online, la preturi competitive, cu livrari prompte si imediate.

Iti place articolul?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Lasa un comentariu

[rev_slider alias="agentia-berceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-cotroceni-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-ploiesti-mobile"][/rev_slider]

[rev_slider alias="agentia-dristor-mobile"][/rev_slider]